HARDWARE

ALLEEN DE BESTE PRODUCTEN

Met de term ‘hardware’ of ‘apparatuur’ worden, in de computertechniek, alle fysieke componenten aangeduid die bij het besturen van een computer een rol spelen. De term is de tegenhanger van software. Voorbeelden van hardware zijn de computer (pc) zelf, een laptop, een personal digital assistant (pda), een smartphone en een tablet.

backup beheer typen

WIJ LEVEREN HARDWARE

IT Synergy heeft meer dan 20 jaar ervaring in de IT branche en kan daardoor een echte hardware expert genoemd worden. Ons brede netwerk aan leveranciers binnen de IT markt, dat in deze jaren is opgebouwd, maakt het mogelijk om tegen een aantrekkelijke prijs hardware aan te bieden. Onze dienstverlening gaat echter verder dan ‘even snel een pc’tje afrekenen’. 

EEN HARDWARE STRATEGIE
VOOR ELKE ONDERNEMING

We kijken graag met je mee naar de IT behoefte van je organisatie. Een laptop voor bijvoorbeeld een grafisch designer vraagt namelijk andere onderdelen dan die van een boekhouder. Termen als RAM, CPU en SSD zijn voor de consument misschien nog wat onduidelijk maar wij weten daar alles vanaf. Wanneer je ervoor kiest om je hardware-upgrade te laten uitvoeren door IT Synergy kun je er zeker van zijn dat je met het juiste product naar huis of werk terugkeert. Het kan namelijk alles aan wat jij ervan vraagt.

VOORDELEN VAN
HARDWARE BIJ IT SYNERGY

IT Synergy heeft zeer goede contacten met verscheidene groothandelaren en distributeurs. Wat je ook zoekt. Wij kunnen het leveren.

Als IT-onderneming sta je vaak net wat sterker in de onderhandelingspositie bij hardware afname. Dat maakt het voor ons mogelijk een scherpe prijs door te factureren naar onze klanten.

Als echte ‘tech-guys’ zijn wij op de hoogte van alle hardware ontwikkelingen. We adviseren producten waar je nu, maar ook later nog wat aan hebt.

WIJ WERKEN ALLEEN MET
DE BESTE MERKEN

Om de hoge kwaliteitseisen, die wij aan hardware stellen, te kunnen waarborgen werken wij enkel met de beste merken. We zullen nooit iets aanbieden waar wij als organisatie niet 100% achter staan. In de meeste gevallen is het zelfs zo dat wij met exact dezelfde hardware werken, al dan niet uitgerust met wat betere specs. Onze favorieten merken zijn: Apple, Acer, Cisco, HP, Ubiquiti UniFi en Yealink.

ITS voip telefoon
SUPPORT OP AL ONZE PRODUCTEN

Ondanks onze hoge hardware standaard komt het in de praktijk toch wel eens voor dat apparaten eerder mankementen vertonen dan verwacht. Wanneer dit het geval is kunnen afnemers contact met ons opnemen. Wij nemen het product terug en zullen contact leggen met de desbetreffende leverancier of producent. Het claimen van de garantie of het laten uitvoeren van reparaties is namelijk ook onderdeel van onze support.

HARDWARE IS EEN EXTRA ONDERDEEL VAN ONS IT BEHEER,
WEL ZO MAKKELIJK!

MEEST GEKOZEN DOOR ONZE KLANTEN

MICROSOFT 365 WERKPLEK
serverkast schijf
voor de stap naar de cloud
serverkast-port
DE IT SYNERGY
WERKPLEK
serverkast schijfruimte
voor bedrijven met legacy software
serverkast porten
DE IT SYNERGY
WERKPLEK + VOIP
serverkast schijfruimte
IT en telefonie onder één dak
serverkast ethernet port

ALLES OVER IT BEHEER

wel zo duidelijk

Hardware bij IT Synergy is onderdeel van IT beheer.
IT beheer is opgebouwd uit verschillende elementen die samen een zorgeloze IT ervaring creëren. Wij hebben voor elke IT omgeving een passend IT service aanbod. Bekijk de verschillende onderdelen binnen ons IT beheer hier:

terug naar it beheer

Een werkplek die online benaderbaar is. Super flexibel en ideaal voor snel en simpel samenwerken.

ONLINE WERKPLEK

Een werkplek die online benaderbaar is. Super flexibel en ideaal voor snel en simpel samenwerken.

SYSTEEMBEHEER

Alle systemen die jouw bedrijf ‘up-and-running’ houden zijn verzekerd van de beste zorg en monitoring.

NETWERKBEHEER

Een goed ingericht en bedrijfsnetwerk maakt werken makkelijker en sneller. Wij bouwen gehele IT-infrastructuren.

SECURITYBEHEER

Jouw data en gegevens beveiligd volgens de nieuwste methodes en technieken. Aangevuld met een persoonlijke security protocol.

SERVERBEHEER

Servers zijn de slagader van een organisatie. Onze gespecialiseerde IT engineers zorgen voor een 99,9% uptime van jouw RDS.

BACK-UP BEHEER

Geen zorgen over dataverlies. Geautomatiseerde back-ups draaien geruisloos en op de achtergrond.

MICROSOFT 365

Dit is de licentievorm voor de gehele Microsoft suite. Het geeft toegang tot alle applicaties en mogelijkheden van het platform.

MICROSOFT 365 MIGRATIE

Jouw bestaande omgeving overgezet naar Microsoft 365. Compleet met mail en bestanden structuur.

TOE AAN ADVIES VAN EEN EXPERT?
MAAK DAN VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK
VEELGESTELDE VRAGEN

Hardware staat voor alle fysieke apparatuur om te kunnen werken. Denk hierbij aan een laptop, PC, telefoon en bijbehorende accessoires.

Binnen een bedrijf is het belangrijk dat je met kwaliteitsproducten werkt. Daarnaast is het wenselijk dat iedereen binnen een bedrijf van dezelfde hardware gebruikmaakt. Zo wordt samenwerken efficiënter en kunnen systemen allemaal op dezelfde manier worden ingesteld geüpdatet.

Dit kan altijd. IT bedrijven hebben echter veel connecties met veel verschillende hardware leveranciers. Dankzij nauwe samenwerkingen en kennis van de juiste producten, is het verstandig om een IT partner in te schakelen voor een hardware strategie.

Als je jouw hardware laat regelen door een IT bedrijf, staan IT supporters altijd klaar om je te helpen. Gaat er iets kapot of werkt iets niet? Jouw IT partner zorgt dan dat er een nieuw product wordt besteld of dat het probleem wordt opgelost.

Fabian smile

OF LAAT HIER DIRECT EEN BERICHT ACHTER!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl