hardware

Met de term ‘hardware’ of ‘apparatuur’ worden, in de computertechniek, alle fysieke componenten aangeduid die bij het besturen van een computer een rol spelen. De term is de tegenhanger van software. Voorbeelden van hardware zijn de computer (pc) zelf, een laptop, een personal digital assistant (pda), een smartphone en een tablet.

Wil jij ook hardware die hard voor je werkt?

De perfecte hardware voor jouw MKB bedrijf!

IT Synergy heeft meer dan 20 jaar ervaring in de IT branche en kan daardoor een echte hardware expert genoemd worden. Ons brede netwerk aan leveranciers binnen de IT markt, dat in deze jaren is opgebouwd, maakt het mogelijk om tegen een aantrekkelijke prijs hardware aan te bieden. Onze dienstverlening gaat echter verder dan ‘even snel een pc’tje afrekenen’. 

We kijken graag met je mee naar de IT-behoefte van je organisatie. Een laptop voor bijvoorbeeld een grafisch designer vraagt namelijk andere onderdelen dan die van een boekhouder. Termen als RAM, CPU en SSD zijn voor de consument misschien nog wat onduidelijk maar wij weten daar alles van af. Wanneer je ervoor kiest om je hardware-upgrade te laten uitvoeren door IT Synergy kun je er zeker van zijn dat je met het juiste product naar huis of werk terugkeert. Het kan namelijk alles aan wat jij ervan vraagt.

hardware birdview

Netwerk

IT Synergy heeft zeer goede contacten met verscheidene groothandelaren en distributeurs. Wat je ook zoekt. Wij kunnen het leveren.

Scherpe prijs

Als IT-onderneming sta je vaak net wat sterker in de onderhandelingspositie bij hardware afname. Dat maakt het voor ons mogelijk een scherpe prijs door te factureren naar onze klanten.

Kennis

Als echte ‘tech-guys’ zijn wij op de hoogte van alle hardware ontwikkelingen. We adviseren producten waar je nu, maar ook later nog wat aan hebt.

De hardware kwaliteitsgarantie van IT Synergy

Om de hoge kwaliteitseisen, die wij aan hardware stellen, te kunnen waarborgen werken wij enkel met de beste merken. We zullen nooit iets aanbieden waar wij als organisatie niet 100% achter staan. In de meeste gevallen is het zelfs zo dat wij met exact dezelfde hardware werken, al dan niet uitgerust met wat betere specs. Onze favorieten merken zijn: Apple, Acer, Cisco, HP, Ubiquiti UniFi en Yealink.

Ondanks onze hoge hardware standaard komt het in de praktijk toch wel eens voor dat apparaten eerder mankementen vertonen dan verwacht. Wanneer dit het geval is kunnen afnemers contact met ons opnemen. Wij nemen het product terug en zullen contact leggen met de desbetreffende leverancier of producent. Het claimen van de garantie of het laten uitvoeren van reparaties is namelijk ook onderdeel van onze support.

 

Tarieven Hardware

Om een idee te geven van de kosten voor hardware is bewust gekozen om een uitwerking te maken van de verschillende scenario’s. Dit omdat de prijzen simpelweg niet voor iedere organisatie hetzelfde zijn. De prijs varieert namelijk vooral op variabelen als aantal medewerkers en eventuele extra diensten en wensen. Uiteraard kunnen onze hardware specialisten een berekening maken die speciaal op jouw organisatie toegespitst is.

Hardware

VRAGEN OVER HARDWARE?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 930 of stuur een berichtje naar sales@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar opzoek bent? Via een offerteaanvraag kun je ons je IT behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het Hardware Team

Het Hardware Team

Scroll naar top
Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999