Back-up beheer

De organisatie van de lopende back-ups is één van de belangrijkste zaken om op orde te hebben. Het verliezen van belangrijke data tijdens bijvoorbeeld een calamiteit kan desastreuze gevolgen hebben. Wanneer data verloren gaat zonder een back-up, dan is deze niet meer terug te halen.

Wil jij ook graag right back-up zijn?

Automatisch back-up beheer en monitoring

Het maken van een back-up kan in bijna alle gevallen automatisch en naar de gewenste frequentie. Slimme instellingen en scripts zorgen ervoor dat back-ups draaien op de juiste momenten zodat belangrijke gegevens verzekerd zijn van een kopie. Omdat wij de back-ups voor ons rekening nemen kan dit eenvoudig op de achtergrond gebeuren, zonder snelheidsverlies.

Uiteraard controleren wij systematisch of de back-ups naar behoren draaien en monitoren we de omgeving op eventuele gevaren.

hardware closeup

Risicospreiding

We slaan back-ups op meerdere locaties op, om de kans op dataverlies te elimineren.

Monitoring

We controleren systematisch of back-ups naar behoren draaien en alle data volledig is opgeslagen.

Veilig

Alle data wordt geëncrypt opgeslagen. Bij een datalek is de data dus niet inzichtelijk voor buitenstaanders.

Back-up van alle Microsoft Office 365 data in de cloud

O365 van Microsoft is een mooi pakket. Het maakt het voor veel ondernemingen mogelijk om de stap te zetten naar online werken. Microsoft host namelijk de werkbare omgeving. Daardoor zijn grote investeringen in hard- en software verleden tijd.

Microsoft is de host van de infrastructuur maar het verzorgen van de back-ups is echter de verantwoordelijkheid van de gebruiker. Wij verzorgen de Microsoft O365 back-up volledig.

We kunnen back-ups installeren op locatie (on-premise) maar nog liever slaan we data op in de cloud. Cloud opslag is goedkoper, makkelijker benaderbaar voor gebruikers en biedt een onbeperkte opslagruimte. 

Tarieven back-up beheer

Back-up beheer is een onderdeel van onze dienst systeembeheer. Om een idee te geven van de kosten voor back-up beheer, kiezen wij bewust voor een uitwerking van verschillende scenario’s. Dit doen we omdat de prijzen simpelweg niet voor iedere organisatie hetzelfde zijn. De prijs varieert namelijk op variabelen zoals het aantal medewerkers en eventuele extra diensten en wensen. De onderstaande voorbeelden geven een beeld van de mogelijkheden. Uiteraard kunnen onze back-up specialisten een berekening maken die speciaal op jouw organisatie toegespitst is.

Back-up beheer

IT-beheer-boek
IT-beheer-boek

Gratis Ebook Over IT Beheer

Meer weten over IT Beheer?

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

VRAGEN OVER BACK-UP BEHEER?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 930 of stuur een berichtje naar sales@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar opzoek bent? Via een offerteaanvraag kun je ons je IT-behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het Back-up Beheer Team

Het Back-up Beheer Team

Scroll naar top
50%
Je bent er bijna!
Vind een aantal tips voor IT beheer.
IT-beheer-boek

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999