IT beheer

IT beheer is een overkoepelende term voor het uit handen geven van verschillende IT werkzaamheden binnen een organisatie. Hieronder vallen onder andere de IT-diensten gerelateerd aan de al aanwezige hard- en software, de eventuele vernieuwingen en de beveiliging.

IT Beheer diensten

IT-beheer bij IT Synergy kan alles omvattend zijn maar ook toegespitst op een specifiek onderdeel binnen je organisatie. Voor elke IT behoefte heeft IT Synergy namelijk een passend IT service aanbod.

Online werkplek

Zorgt voor een gebruiksvriendelijke en veilige (online) werkplek.

Systeembeheer

Zorgt ervoor dat alle systemen binnen je organisatie zo goed en efficiënt mogelijk werken. All-in is bij ons echt ALL-IN. Geen verrassingen achteraf.

Netwerkbeheer

Zorgt voor een goed en gebruiksvriendelijk ingericht bedrijfsnetwerk met voldoende capaciteit.

Security beheer

Zorgt voor een goed beveiligde en bewaakte online organisatie.

Serverbeheer

Zorgt voor een veilig en up-to-date serverpark.

Back-up beheer

Zorgt voor frequente back-ups op verschillende locaties.

Office 365

Office 365 is de meest gebruikte tool in de cloud. O365 beheer bevat implementatie, onderhoud en gebruik.​

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in één of meerdere van onze IT diensten? Bekijk dan een van onze diensten pagina’s of plan direct een brainstorm sessie in.

ICT services en systemen uitbesteden voor jouw (MKB) bedrijf

Focus op eigen business

Wanneer je IT beheer uitbesteed aan een IT dienstverlener is er meer tijd en ruimte voor jouw eigen core-business. Je kunt er vanuit gaan dat je IT altijd werkt.

Expertise

IT Synergy heeft tal van specialisten in huis die jouw onderneming op het gebied van IT naar een volgend niveau kunnen tillen. Deze slimmigheid kun je alleen vinden bij een goede IT partner.

Kwaliteit

Wij werken met de nieuwste en meest betrouwbare hard- en software, brengen gegevens onder in super beveiligde datacenters en hebben diverse specialisten rondlopen. Dit alles om de IT Synergy kwaliteit elke dag weer te kunnen realiseren.

Schaalbaar

Groeiende ondernemingen zijn vaak opzoek naar flexibiliteit in dienstverleningen. IT Synergy denkt graag mee met je onderneming en kan zeer gemakkelijk nieuwe medewerkers of vestigingen toevoegen in de bestaande afspraken.

Betrokken en persoonlijk

IT Synergy heeft voor elk IT probleem of vraagstuk een passende oplossing. Onze supersterren op de servicedesk voelen zich als een vis in het water wanneer we praten over systeembeheer, de cloud of migraties. Deze kennis delen we dagelijks met onze klanten en partners.

VRAGEN OVER IT BEHEER?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 999 of stuur een berichtje naar info@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar opzoek bent? Via een offerteaanvraag kun je ons je IT-behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het IT Beheer Team

Het IT Beheer Team

Scroll naar top
Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999