Empower-U gaat verder als IT Synergy Amsterdam

We enable people to love IT

Mail ons

support.amsterdam@itsynergy.nl

Bel ons

020 - 40 50 435

Logo-IT-Synergy-ICT-Bedrijf

Wow, deze pagina ziet er anders uit dan je gewend bent! Dat klopt, want sinds 30 november 2022 is Empower-U overgenomen door IT Synergy. Empower-U zal vanaf nu verdergaan als IT Synergy Amsterdam, wat naast Rotterdam de tweede vestiging van ons bedrijf wordt. Voor alle betrokkenen was het natuurlijk een beetje spannend en ook een startschot van een nieuw tijdperk. In dat nieuwe tijdperk kunnen we als geheel onze mooie klanten en gebruikers, dus ook jou, nog beter bedienen.

Wat betekent dit voor jou?
Deze overname betekent voornamelijk dat de naam van jouw ICT partij verandert. Je krijgt verder nog steeds dezelfde dienstverlening die je van ons gewend bent. Ook de Empower-U collega’s waar je wellicht vaker contact mee hebt (gehad), kun je gewoon aan de telefoon verwachten.

Voor al je supportvragen zijn wij te bereiken via de contactgegevens bovenaan deze pagina. En heb je vragen over de overname? Ook daarover staan we voor je klaar!

Toekomstplannen
Met onze plannen gaan we focussen op groei. We bundelen onze krachten om nog sterker te worden in wat we doen. Op deze manier zorgen we dat jullie ICT omgeving nog beter wordt. We kijken er enorm naar uit om als één geheel en samen met jou verder te groeien.

Thijs Mos (CEO IT Synergy): “Bij Empower-U proefden we bij iedereen direct de passie voor ICT. Als IT Synergy gaan we samen door met het overbrengen van die passie, vanuit Rotterdam én Amsterdam. Ik vind het te gek om met deze enthousiaste mensen verder te bouwen aan de toekomst van ons ICT bedrijf”.

Richard Laning (oud-eigenaar van Empower-U): “Het team van Empower-U staat al 18 jaar synoniem voor kwaliteit en servicegerichtheid bij onze klanten. De kleinschaligheid van Empower-U is tot nu toe onze kracht geweest, maar naar de toekomst toe is schaalvergroting onvermijdelijk om relevant te blijven. Vanuit deze overtuiging heb ik een passende samenwerkingspartner gezocht en gevonden in IT Synergy met Wytse, Fabian en Thijs. Echte ras ondernemers die in 10 jaar tijd een prachtige en snelgroeiende organisatie hebben opgebouwd. Ik ga het hechte en kleinschalige van Empower-U missen, maar zie in de samenwerking zoveel leuke nieuwe collega’s en mogelijkheden, dat dit dat gemis ruimschoots compenseert. Ik heb er zin in!”.

Wil je meer over ons weten? Bekijk dan de rest van onze website en onze social kanalen via de buttons bovenaan onze pagina. 

Op naar een mooie samenwerking!

Groetjes,
Team IT Synergy

Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl