RDS omgeving toevoegen – Constructif

Constructif ICT online werkplek

In deze handleiding en video leggen we uit hoe je kunt inloggen op je externe bureaublad van je Constructif omgeving.

  • Log in door jouw domeinnaam in te typen ‘Constructif ‘ gevolgd door een ‘\‘ en daarna jouw ‘gebruikersnaam‘. Voorbeeld: Constructif\gebruikersnaam.
    Typ vervolgens jouw wachtwoord bij ‘Password’

  • Kies vervolgens DUO push melding:

Je ontvangt onderstaande melding op jouw telefoon, klik op, ‘tap to view actions’ en accepteer deze.

LET OP: deze melding verschilt per telefoon.

  • Klik vervolgens op “Online werkplek”. Er wordt een RDP-icoontje gedownload (bij sommige browsers moet je op opslaan klikken). Sla deze op, bijvoorbeeld op jouw bureaublad, in het vervolg kun je de eerste 3 stappen overslaan.
  • Klik vervolgens op het icoontje welke jij zojuist hebt gedownload. Deze kun je bijvoorbeeld naar je bureaublad verplaatsen zodat de applicatie gemakkelijk te vinden is.

  • Je krijgt vervolgens dit scherm te zien (het kan iets anders zijn, als je bijvoorbeeld een oudere versie van Windows gebruikt) klik op ‘Don’t ask me for remote connections from this publisher again‘ en druk vervolgens op verbinden.

  • Typ nogmaals jouw gebruikersnaam, inclusief Constructif\gebruikersnaam met jouw wachtwoord, als dit is gelukt drukt je op ‘OK’.

  • Vervolgens ontvang je weer een push melding op je telefoon. Als deze geaccepteerd is, kun je gebruik maken van de remote omgeving van Constructif.

Vraag het onze specialisten!
we nemen zo snel mogelijk contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jasper Luijten
Jasper Luijten
Jasper is 1e lijns IT engineer bij IT Synergy en daardoor verantwoordelijk voor het blussen van de kleine IT brandjes bij onze klanten. Wanneer je assistentie nodig hebt bij gebruik van het officepakket of het opnieuw instellen van een O365 profiel dan vraag je naar Jasper.

Over IT Synergy

Your way to the cloud

Van IT beheer tot IT support en van het inrichten van duizenden werkplekken tot online telefonie. Wij regelen het. Altijd met een glimlach, altijd bereikbaar en zonder verrassingen.

Scroll naar boven
Voordat je gaat...

We hopen dat je wat hebt gehad aan dit artikel! Waarschijnlijk ben je met een vraag hier terecht gekomen, maar hoe handig is het nu als je al deze tips en tricks over Microsoft 365, gewoon in je mailbox krijgt? Zo voorkom je vragen en kan jij de blitz maken bij je collega’s!

Vul hier je e-mail adres in en blijf altijd op de hoogte van de laatste Microsoft tips en handige tricks!

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl