OVER

Template teamlid 2

Len loopt stage op de afdelingen Professional Services en Support. Hij wil zo veel mogelijk ervaring opdoen om te kijken waar zijn echte passie in IT ligt, zodat hij hier verder in door kan groeien.  

Koffie?  Nee hoor, doe maar mij lekker een koud glas water!

LEN ZIJN WERKWEEK

Len studeert ‘ICT Expert System & Devices’ op het Techniek College Rotterdam en loopt nu een half jaar fulltime stage bij IT Synergy. Op de middelbare school kwam hij erachter dat hij goed met computers overweg kan. Sindsdien is hij ICT steeds leuker gaan vinden, waardoor hij er uiteindelijk zijn werk van wil maken.

Op maandag en dinsdag werkt hij op de afdeling Professional Services. Hier houdt hij zich vooral bezig met de cloud en Azure Virtual Desktop, van hoe het werkt tot hoe je alles inricht en onderhoudt. Op donderdag en vrijdag werkt hij met het Support team aan de ondersteuning van onze klantrelaties. Grote kans dat je Len aan de lijn krijgt als je ons een van die dagen opbelt met een IT probleem!

LEN IN HET WEEKEND

In zijn vrije tijd voetbalt Len bij PPSC in Schiedam, in hetzelfde team als één van zijn broers. Hij is vaak heel de zaterdag gezellig op de club te vinden. Daarnaast spreekt hij graag af met vrienden om een potje te voetballen, een dagje weg te gaan of te gamen.

CERTIFICATEN
Microsoft Certified: Microsoft 365 Fundamentals
Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associate
Microsoft 365 Certified: Messaging Administrator Associate
Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl