Servicedesk

010 – 30 31 999
support@itsynergy.nl

Sales

010 – 30 31 930
sales@itsynergy.nl

Support

010 – 30 31 999
support@itsynergy.nl

Sales

010 – 30 31 930
sales@itsynergy.nl

Online Werkplek

De online werkplek is de werkplek van de toekomst. Waarom? De enige vereiste is een internetverbinding. De werkplek is namelijk digitaal en benaderbaar via de cloud. Zo kun je op kantoor, thuis maar ook in je favoriete koffietentje veilig online werken.

Wil jij ook zo dynamisch en efficiënt mogelijk werken?

Een veilige online werkplek voor jouw (MKB) bedrijf

Een online werkplek is super veilig. Via een single sign-on maak je namelijk verbinding met een van onze beheerde servers in plaats van een lokale computer of laptop. Op deze server staan alle gegevens die je nodig hebt zonder een verandering in gebruiksvriendelijkheid. Je hebt nog steeds bureaubladen, applicaties en schijven om efficiënt data te beheren. Het enige verschil is dat het hier gaat om een online werkomgeving. Gegevens staan dus niet meer lokaal opgeslagen. Een gestolen of verloren laptop betekent geen verlies meer van belangrijke of gevoelige data.

Wanneer ondernemingen overstappen naar online werkplekken neemt de druk op het totale beheer af. Alle gegevens zijn namelijk centraal verzameld in een werkbare omgeving. Toegang verlenen tot bepaalde applicaties, het uitvoeren van grote en kleine updates en het toevoegen van nieuwe gebruikers wordt veel eenvoudiger. Afnemers krijgen een beter beeld van het computergebruik van hun werknemers én zijn flexibeler op alle digitale fronten.

Een hosted werkplek bij IT Synergy is opgebouwd uit 3 elementen:

Software as a Service (SaaS),
Platform as a Service (PaaS)
Infrastructure as a Service (IaaS).

De combinatie van deze 3 elementen creëert een zorgeloze ervaring rondom netwerkcapaciteit, opslag, hardware en gebruikers.

online werkplek mobiel macbook

Flexibel

Makkelijk up- & downscalen van gebruikers. Applicaties en software kunnen vanuit een centraal punt toegewezen worden per gebruiker.

Veilig

Er is alleen verbinding met de server mogelijk wanneer deze veilig is. Single of duo sign-on. Verlies van hardware betekent geen verlies meer van data.​

Elk device

Alle devices kunnen contact maken met de server. Het besturingssysteem (Windows, IOS of Android) maakt niets uit, zo kun je echt overal werken!

In de cloud werken met een virtuele (hosted) werkplek

Een hosted werkplek is niets anders dan een (online) werkplek gelokaliseerd buiten het kantoor. Deze werkplek wordt volledig beheerd door de serviceverlener en is bereikbaar via internet. Vaak door middel van VPN of Remote Desktop. De virtuele werkplek wordt als het ware geprojecteerd op het device dat je op dat moment in gebruik hebt.

En de cloud dan? De cloud maakt het mogelijk om al je applicaties online te benaderen. Het is niet meer nodig om handmatig software te installeren op elk device binnen je onderneming. Applicaties zijn geplaatst in een virtuele cloud omgeving en kunnen per gebruiker worden toegewezen. Ideaal voor ondernemingen die een variabele vraag naar IT hebben.

Tarieven online werkplek

Om een idee te schetsen over de kosten van een online werkplek, is bewust gekozen om een uitwerking te maken van verschillende scenario’s. Simpelweg omdat niet iedere organisatie dezelfde behoefte of omvang heeft. De prijs varieert vooral op variabelen zoals het aantal medewerkers en de eventuele extra diensten en wensen. Onderstaande pakketten geven een beeld van de mogelijkheden. Uiteraard kunnen onze systeembeheer specialisten een berekening maken die speciaal op jouw organisatie toegespitst is.

Online Werkplek

Gratis E-book over de Cloud

Meer weten over de CLOUD? Je kent na het lezen de volgende begrippen:

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

VRAGEN OVER DE ONLINE WERKPLEK

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 930 of stuur een berichtje naar sales@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar opzoek bent? Via een offerteaanvraag kun je ons je IT behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het Online Werkplek Team

Het Online Werkplek Team

Scroll naar top
50%
Je bent er bijna!
Begrijp de cloud in 10 stappen.

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999

DOE DE ICT CHECK

En kom er direct achter waar jouw onderneming nog stappen kan maken!

Stap 1 van 17

  • Voer een getal tussen 0 en 10000 in.