Servicedesk

010 – 30 31 999
support@itsynergy.nl

Sales

010 – 30 31 930
sales@itsynergy.nl

Support

010 – 30 31 999
support@itsynergy.nl

Sales

010 – 30 31 930
sales@itsynergy.nl

Cloud Security

Cloud security is een nieuw begrip. Want grote hoeveelheden data online beveiligen kan nog helemaal niet zo heel lang. Waar voorheen databeveiliging werd gerealiseerd door de data zoveel mogelijk af te schermen van het internet is dat in de cloud niet meer mogelijk. De cloud is namelijk helemaal online. Benieuwd hoe wij cloud security aanpakken? Dit kun je lezen op deze pagina.

Wil jij ook geen risico nemen als het aankomt op data?

Cloud security tegen cybercrime voor jouw (MKB) bedrijf

Microsoft geeft aan dat het beveiligen van cloud data de verantwoordelijkheid is van beide partijen. Dit houdt in dat ook de gebruiker zorg draagt voor een goede bescherming. Microsoft verwacht dan ook dat je deze verantwoordelijkheid pakt. Wij kunnen hierbij ondersteunen.

  • ITS icon Streng update beleid
  • ITS icon Tools op een juiste manier gebruiken
  • ITS icon Vroegtijdig signaleren van 'breaches'
  • ITS icon Adequate reactie op calamiteiten
cloud security proactief

Altijd up-to-date

Je cloud omgeving draait altijd op de laatste beveiligingstechnieken.

Proactief

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom controleren we jouw omgeving proactief.

Totaalpakket

Je maakt gebruik van het totale beveiligingspakket dat Microsoft aanbiedt.

Cloud beveiliging volgens onze principes

Beveiligen

Ten eerste helpen we je om jouw omgeving te beschermen. Elke dag worden hackers en computers slimmer. Daarom is er altijd een reële dreiging in jouw online omgeving. Wij zorgen dat alle nieuwe security features gelijk geïmplementeerd worden. Zo maak je altijd gebruik van de laatste beveiligingsmethodes en ben je minder kwetsbaar voor aanvallen.

Opsporen

IT Synergy houdt je cloud omgeving 24/7 in de gaten en let daarbij zorgvuldig op mogelijke virussen of aanvallen. Een proactieve aanpak is onmisbaar als het gaat om mogelijke cyberaanvallen. De kennis van onze technici op het gebied van databeveiliging in combinatie met het gebruik van gespecialiseerde tools maken het mogelijk om jouw omgeving ‘inbraak proof’ te houden.

Reageren

Cloud beveiliging werkt pas echt als beveiliging wanneer er ook direct gereageerd wordt op potentiële gevaren. We reageren snel en staan 24/7 klaar om bij aanvallen of lekken zoveel mogelijk data te isoleren. Effectief handelen door experts is hierbij van grote noodzaak om schade te voorkomen. IT Synergy heeft alles in huis om dreigingen in de kiem te smoren.

Tarieven Cloud Security

Om een idee te geven van de kosten voor cloud security is bewust gekozen om een uitwerking te maken van de verschillende scenario’s. Dit omdat de prijzen simpelweg niet voor iedere organisatie hetzelfde zijn. De prijs varieert namelijk vooral op variabelen als aantal medewerkers en eventuele extra diensten en wensen. Onderstaande voorbeelden geven een beeld van de mogelijkheden. Uiteraard kunnen onze systeembeheer specialisten een berekening maken die speciaal op jouw organisatie toegespitst is.

Cloud Security

Gratis E-book over de Cloud

Meer weten over de CLOUD? Je kent na het lezen de volgende begrippen:

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

VRAGEN OVER CLOUD SECURITY?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 930 of stuur een berichtje naar sales@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar opzoek bent? Via een offerteaanvraag kun je ons je IT behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het Cloud Security Team

Het Cloud Security Team

Scroll naar top
50%
Je bent er bijna!
Begrijp de cloud in 10 stappen.

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999