Cloud oplossingen

  • Cloud oplossingen

De cloud is de toekomst en daar hoef je geen technerd voor te zijn. Tegenwoordig werkt vrijwel iedereen in de cloud. Een cloudserver is namelijk niets meer of minder dan een server die verbonden is met het internet waarop je kunt inloggen op afstand. Met als gevolg dat ondernemen en werken steeds meer online gaat. 

Onze cloud oplossingen

IT Synergy is specialist in cloud oplossingen en kan elke onderneming adviseren en ondersteunen met de overstap naar werken in de cloud.

Online werkplek

Alles wat je wil weten over online werken voor jou en je collega’s.

Cloud hosting

Alles draait op afstand. Wij houden het in de gaten.

Cloud security

De veiligheid van jouw online onderneming is onze grootste prioriteit!​

Office 365

Office 365 is de meest gebruikte tool in de cloud. O365 beheer bevat implementatie, onderhoud en gebruik.

Office 365 migratie

Van je huidige werkomgeving naar O365, dat vraagt kennis en ervaring. Wij begeleiden het gehele proces.

Specialist in cloud diensten voor jouw (MKB) bedrijf

De cloud maakt het mogelijk om als onderneming snel en flexibel te schakelen. Om alle voordelen die de cloud biedt het best tot hun recht te laten komen, is het verstandig de verschillende cloud oplossingen goed op elkaar af te stemmen en in te richten. In dat geval ben je bij IT Synergy aan het juiste adres. We installeren, migreren en configureren alles wat je nodig hebt. Zo hoef jij alleen nog maar achter je bureau te gaan zitten en je computer aan te zetten. Laat de cloud maar ons over!

cloud oplossingen

VRAGEN OVER CLOUD OPLOSSINGEN?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 999 of stuur een berichtje naar info@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar opzoek bent? Via een offerteaanvraag kun je ons je IT behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het Cloud Oplossingen Team

Het Cloud Oplossingen Team

Scroll naar top
Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999