Cloud migratie & IT security voor HefGroep-KindeRdam

Klantcase

In deze klantcase lees je alles over één van onze grootste klanten: HefGroep-KindeRdam. Een Rotterdamse organisatie met hart voor kinderen tot 18 jaar, van peuteropvang tot plusopvang. Benieuwd hoe wij hen dagelijks ondersteunen? Download dan de gehele klantcase!

Download de gratis klantcase hier
In deze klantcase
Alles over IT strategie
Behoeften van HefGroep-KindeRdam

HefGroep-KindeRdam is een organisatie met veel collega’s én locaties. Op iedere locatie is een goed netwerk, ICT beveiliging en (onsite) support nodig. Daarnaast was er grote behoefte aan een IT strategie om gefaseerd te professionaliseren. We hebben die strategie samen opgesteld. We voeren telkens in fases belangrijke stappen uit, zonder dat de dagelijkse bedrijfsvoering stil komt te staan.

Meer in deze case
Migreren naar de cloud & samenwerking
Feest emoji
Cloud migratie
van de online werkplek

Om één werkstandaard te creëren en te moderniseren, besloten we samen om over te stappen naar de cloud. Via Microsoft 365 licenties werken collega’s online en is er één beveiligingsbeleid die naar alle apps en hardware wordt gepusht. Alle collega’s werkden daardoor veiliger en op dezelfde manier.

Beveiliging emoji
Samenwerking
Verloop van het project

Ons partnerschap is gebaseerd op een innige en persoonlijke samenwerking. Met elkaar zorgen we dat alle HefGroep-KinderDam collega’s de juiste IT zaken hebben om kinderen kansen te bieden. 

Voor de cloud migratie en securitymaatregelen hebben we via grote projecten de hele omgeving geïnventariseerd en opnieuw ingericht. Doorlopend zorgen we dat alles werkt én blijft werken; met proactief beheer, onsite en offsite support en strategieadvies. 

Infographic over de online werkplek
De online werkplek
Hoe ziet dit bij kinderdam eruit?
Feest emoji

Support (onsite en offsite), beheer, strategie en consultancy

Tandwiel emoji

Microsoft 365, devices en cloud & Infra

Beveiliging emoji

24/7 monitoring, endpoint protectie en wachtwoord policy's

Download jouw Klantcase

En ontvang 'm direct in je mailbox

Voorkant van ons groeiboek
Meet IT Synergy
Direct een afspraak
Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter
We beantwoorden al je vragen!