• Home
  • Blog
  • Welkom bij IT Synergy: Onze dienstverlening

Welkom bij IT Synergy: Onze dienstverlening

In dit artikel vertellen we je graag wat meer over de dienstverlening van IT Synergy. We hebben een handige infographic gemaakt om duidelijk te maken wat we nou precies doen. We leggen het hieronder verder uit!

De digitale werkplek

Bij IT Synergy leveren we jouw (online) werkomgeving. Dit wordt weergegeven door de kern van de infographic.

We zorgen voor hardware (o.a. je laptop, een scherm en toetsenbord) en stellen dit gelijk voor je in. We richten daarnaast jouw online werkomgeving in met Microsoft 365 en zorgen dat jouw ICT infrastructuur volledig in de cloud komt. Daarnaast regelen we zakelijke telefonie met VoIP, zodat jij via het internet altijd connected bent om te bellen. Met de IT Synergy werkplek kun jij optimaal samenwerken met collega’s, ben je altijd bereikbaar en zijn jouw accounts en bestanden benaderbaar vanuit iedere locatie.

Security

De middelste ring in de infographic staat voor cloud security, waarmee we zorgen dat we jouw (online) werkplek optimaal beveiligen. Je ziet dat deze oranje security-ring door de gehele dienstverlening is verweven. We nemen dan ook binnen elk onderdeel van onze dienstverlening de juiste securitymaatregelen. Met verschillende tools en beveiligingsprotocollen zorgen we dat accounts en bestanden niet zomaar gehackt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan het instellen van virusscanners, Multi-Factor Authenticatie (MFA) en het maken van back-ups. Op deze manier kun jij altijd veilig werken, waar en wanneer je maar wilt.

Support, beheer, trainen en inrichten

De buitenste ring staat voor al onze ICT services die we verlenen om jouw (online) werkomgeving te onderhouden en om jou te ondersteunen.

Om te beginnen richten we de volledige ICT infrastructuur in. Hiermee zorgen we dat je werkt met de juiste systemen en dat jouw werkomgeving goed en veilig wordt ingericht. Vervolgens onderhouden en beheren we de ICT infrastructuur en leveren we hier support op. Wanneer jij tegen een probleem aanloopt, kun je altijd bij ons terecht. Daarnaast zorgen we voor duidelijke handleidingen en informatieve blogs op onze website, zodat je zelf uit de voeten kan met vragen over diverse ICT onderwerpen.

Development

IT Synergy heeft een aparte development afdeling. Hier werken onze developers o.a. aan apps, webapps en API koppelingen voor allerlei soorten bedrijven. Voor ieder vraagstuk bouwen we een unieke softwareoplossing. We denken creatief mee en geven gericht advies over passende oplossingen. We designen, ontwikkelen en onderhouden zo op persoonlijke wijze de tofste software tools.

Naar louvels.com >

VoIP

VoIP staat voor Voice over IP en betekent simpelweg bellen via het internet. Met deze techniek ben je niet meer afhankelijk van de gebruikelijke ADSL-lijn om zakelijk bereikbaar te zijn, maar hangt jouw telefooncentrale gewoon in de cloud. Je hebt dus alleen een internetverbinding nodig om te bellen.

Onze VoIP oplossingen zorgen ervoor dat mobiel en vast bellen naadloos in elkaar overlopen. Natuurlijk via hetzelfde telefoonnummer. En wil je zakelijk bellen via Teams? Ook dat behoort tot één van onze vele connectiviteitsoplossingen.

Tot slot

Mocht je nog vragen hebben, dan zij wij altijd bereikbaar om je verder te helpen!

Lees meer over

Securitybeheer

Securitybeheer van IT Synergy voor zorgeloos gebruik van jouw ICT omgeving.

Back-up beheer

Zodat jouw gegevens nooit verloren gaan.

IT BEHEER

All-in IT beheer voor jouw omgeving en online werkplek.

Vraag het onze specialisten!
we nemen zo snel mogelijk contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Steven Hakkesteegt
Steven Hakkesteegt

Over IT Synergy

Your way to the cloud

Van IT beheer tot IT support en van het inrichten van duizenden werkplekken tot online telefonie. Wij regelen het. Altijd met een glimlach, altijd bereikbaar en zonder verrassingen.

Scroll naar boven
Voordat je gaat...

We hopen dat je wat hebt gehad aan dit artikel! Waarschijnlijk ben je met een vraag hier terecht gekomen, maar hoe handig is het nu als je al deze tips en tricks over Microsoft 365, gewoon in je mailbox krijgt? Zo voorkom je vragen en kan jij de blitz maken bij je collega’s!

Vul hier je e-mail adres in en blijf altijd op de hoogte van de laatste Microsoft tips en handige tricks!

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl