Nieuwe functies in Microsoft Teams

Wat is Microsoft Teams?

In een nieuwe januari update heeft Microsoft een hoop nieuwe functies aangekondigd voor Microsoft Teams. De functies zijn voornamelijk gefocust op meer efficiëntie voor eindgebruikers. Daar worden we blij van! In dit artikel zetten we een aantal toffe nieuwe mogelijkheden voor je op een rijtje. 

Lees hier meer over Microsoft Teams.

Muziekmodus in teams

Unmute shortcut

Mijn video spiegelen uitzetten

Teams en devices

Werk je met handige Teams Rooms devices van bijvoorbeeld Yealink of Logitech? Ook daar zijn extra functies voor aangekondigd, om hybride meetings nog soepeler te laten verlopen. Zit je met de ene helft van je team op kantoor in een vergaderruimte, terwijl de andere helft online inbelt? Dan word je vast blij van onderstaande mogelijkheden!

Teams en bellen

Overige nieuwe functies binnen Teams

Naast bovenstaande functies, komen er in de loop van de tijd nog een aantal andere functies beschikbaar. Zo zijn er verbeterde mogelijkheden aangekondigd voor het toelaten van gasten in een meeting en een aantal aanvullingen voor ICT beheerders om Teams omgevingen nog beter te faciliteren. 

Wil je nog meer weten over Microsoft Teams? Lees hieronder verschillende artikelen die we eerder schreven!

Lees meer over

Achtergrond instellen in Teams

Voeg je eigen custom achtergrond toe voor jouw vergaderingen.

Microsoft Teams downloaden en installeren

Binnen no time aan de slag met Teams.

Teams vergadering plannen en starten

Zo kun je makkelijk vergaderen met jouw collega's!

Vraag het onze specialisten!
we nemen zo snel mogelijk contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jessy van Buren
Jessy van Buren

Over IT Synergy

Your way to the cloud

Van IT beheer tot IT support en van het inrichten van duizenden werkplekken tot online telefonie. Wij regelen het. Altijd met een glimlach, altijd bereikbaar en zonder verrassingen.

Scroll naar boven
Voordat je gaat...

We hopen dat je wat hebt gehad aan dit artikel! Waarschijnlijk ben je met een vraag hier terecht gekomen, maar hoe handig is het nu als je al deze tips en tricks over Microsoft 365, gewoon in je mailbox krijgt? Zo voorkom je vragen en kan jij de blitz maken bij je collega’s!

Vul hier je e-mail adres in en blijf altijd op de hoogte van de laatste Microsoft tips en handige tricks!

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl