• Home
  • Blog
  • Welkom bij IT Synergy: Kennisbank en blogs

Welkom bij IT Synergy: Kennisbank en blogs

Bij IT Synergy zijn we altijd bereikbaar om je verder te helpen met jouw ICT omgeving. Wanneer je vragen hebt over Microsoft 365 applicaties of meer wilt weten over ICT gerelateerde onderwerpen, kun je ook een kijkje nemen in onze kennisbank en bij onze blogs. Hier staan handige handleidingen en artikelen over verschillende ICT onderwerpen!

Kennisbank

In onze kennisbank kun je allerlei handleidingen vinden, waarin we duidelijk uitleggen hoe jij bepaalde Microsoft 365 applicaties kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een stappenplan voor het terughalen van een Outlook mail, het aanmaken van een team in Microsoft Teams of het instellen van Multi-Factor Authenticatie (MFA).

Blog

Op onze blogpagina kun je allerlei artikelen vinden over uiteenlopende ICT onderwerpen, zoals cloud (security), business intelligence (BI) en IT development. Ook delen we hier actueel ICT nieuws en specifiek IT Synergy nieuws.

Tot slot

Heb jij een suggestie voor een handleiding of blog over een onderwerp die jij op dit moment nog mist? Laat het ons dan weten. Wellicht kunnen we hier op korte termijn mee aan de slag 😊

Lees meer over

Securitybeheer

Securitybeheer van IT Synergy voor zorgeloos gebruik van jouw ICT omgeving.

Back-up beheer

Zodat jouw gegevens nooit verloren gaan.

IT BEHEER

All-in IT beheer voor jouw omgeving en online werkplek.

Vraag het onze specialisten!
we nemen zo snel mogelijk contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Steven Hakkesteegt
Steven Hakkesteegt

Over IT Synergy

Your way to the cloud

Van IT beheer tot IT support en van het inrichten van duizenden werkplekken tot online telefonie. Wij regelen het. Altijd met een glimlach, altijd bereikbaar en zonder verrassingen.

Scroll naar boven
Voordat je gaat...

We hopen dat je wat hebt gehad aan dit artikel! Waarschijnlijk ben je met een vraag hier terecht gekomen, maar hoe handig is het nu als je al deze tips en tricks over Microsoft 365, gewoon in je mailbox krijgt? Zo voorkom je vragen en kan jij de blitz maken bij je collega’s!

Vul hier je e-mail adres in en blijf altijd op de hoogte van de laatste Microsoft tips en handige tricks!

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl