Jouw eerste maand als ICT’er

Werken in de ICT

Starten bij een nieuwe baan is altijd spannend en dat begrijpen we maar al te goed. Jouw eerste maand bij IT Synergy staat dan ook vooral in het teken van je plekje vinden binnen het bedrijf en het team. Hier helpen we je graag bij! Benieuwd hoe jouw eerste maand in de ICT er bij ons uitziet? Lees dan verder!

Onboarden bij jouw nieuwe baan in de ICT

Je eerste dag bij IT Synergy begint lekker ralexed. Je krijgt een onboardingspresentatie van Anne (HR) en Thijs (CEO) en leert zo gelijk het bedrijf goed kennen. Daarna krijg je korte presentaties van al onze teamleads, waarin ze je wat meer vertellen over dagelijkse werkzaamheden van alle afdelingen. We verzorgen natuurlijk ook een lekkere lunch. Zo voel je je gelijk een beetje thuis en kun je alvast rustig kennisaken met jouw collega’s. Je krijgt je laptop en eventueel een auto en telefoon, zodat je helemaal klaar bent voor jouw start! En je gaat natuurlijk niet met lege handen naar huis 🎁

Je eerste week als ICT'er

Ben jij op het moment Office Manager, Financieel Controller, Marketeer, schoonmaker of horecatijger en op zoek naar iets heel anders? Met ons traineeship kun jij je laten omscholen in de IT! Wij geloven dat je ICT kunt leren door het te doen. Ben jij gedreven en pak je graag een nieuwe uitdaging aan? Dan werken we met jou aan een duidelijk pad, zodat je binnen korte tijd omgeschoold bent naar ICT’er. We faciliteren de tijd en middelen om certificaten te behalen en om écht te kunnen leren. Het gaat er namelijk niet om dat je binnen één week alles weet, maar dat je enthousiast bent over ICT en alles wat hierbij komt kijken. Zo vinden we samen een duidelijk ontwikkelpad  om de beste ICT’er in jou naar boven te halen. 

Agenda eerste week
Waar sta jij na een maand?

Na jouw eerste maand maken we samen de balans op. Hoe vind je het bij ons? Kun jij het maximale uit jezelf halen en wat vinden wij van de samenwerking? Het allerbelangrijkste voor ons, is dat jij iedere dag met plezier aan de slag gaat. We zijn open en bespreken graag wat goed gaat en beter kan. Zo zorgen we er samen voor dat we met jou mooie persoonlijke en professionele doelen behalen en stippelen we jouw verdere route uit bij IT Synergy. Proost op een mooie toekomst!

Lees meer over

DE IT SYNERGY CULTUUR

Lees alles over onze cultuur, van uitjes tot persoonlijke doorgroeimogelijkheden.

IT TRAINEESHIP BIJ IT SYNERGY

Omscholen naar de ICT? Bekijk de mogelijkheden met een IT traineeship!

Bekijk al onze vacatures!

De uitdaging aan als ICT ster, marketing creatieveling of inkoop genie?

Vraag het onze specialisten!
we nemen zo snel mogelijk contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jessy van Buren
Jessy van Buren

Over IT Synergy

Your way to the cloud

Van IT beheer tot IT support en van het inrichten van duizenden werkplekken tot online telefonie. Wij regelen het. Altijd met een glimlach, altijd bereikbaar en zonder verrassingen.

Scroll naar top
Voordat je gaat...

We hopen dat je wat hebt gehad aan dit artikel! Waarschijnlijk ben je met een vraag hier terecht gekomen, maar hoe handig is het nu als je al deze tips en tricks over Microsoft 365, gewoon in je mailbox krijgt? Zo voorkom je vragen en kan jij de blitz maken bij je collega’s!

Vul hier je e-mail adres in en blijf altijd op de hoogte van de laatste Microsoft tips en handige tricks!