IT teams bij IT Synergy

Werken in de ICT - IT teams@3x
Werken in de ICT

Om een kwalitatieve ICT dienstverlening te leveren, werken we bij IT Synergy nauw samen in 5 IT teams. Deze teams vormen samen de ICT afdeling en werken allemaal aan verschillende componenten om onze klantrelaties volledig te faciliteren in hun ICT omgeving.

Lees hier meer over de dienstverlening van IT Synergy. 

Managed Service Provider IT

IT Synergy is een Managed Service Provider (MSP) in de ICT. We richten ICT omgevingen in voor diverse bedrijven, beheren en beveiligen deze en leveren persoonlijk support. We richten online werkplekken in de cloud in, verzorgen internetaansluitingen & zakelijke VoIP telefonie en zorgen zo dat onze klanten altijd zorgeloos aan het werk kunnen.

Professional Services

Team Professional Services bestaat uit ICT consultants en specialisten, zoals o.a. Cloud Engineers, Cloud Specialisten, Netwerk Engineers en VoIP Engineers. Zij begeleiden voor nieuwe klanten de onboarding en voeren daarnaast bij bestaande klanten diverse projecten uit. Denk hierbij aan cloud migraties, het overstappen naar VoIP telefonie of het inrichten van een nieuwe Microsoft SharePoint omgeving. Daarnaast doet dit team met regelmaat onderzoek naar nieuwe innovaties op de markt en binnen verschillende expertisegebieden. Zo werken we altijd met de nieuwste technologieën.

ICT Support

De Support afdeling lost allerlei soorten IT problemen op voor onze klanten, zowel onsite als offsite. Onze Servicedesk Engineers zijn het eerste aanspreekpunt van de eindgebruiker voor incidenten, problemen of vragen. Wanneer iets niet telefonisch of per mail kan worden opgelost, komen onze Support Medewerkers langs op locatie. Daarnaast installeren ze hardware, zoals o.a. laptops en iPads.

Centralized Services

Centralized Services verzorgt actieve bewaking op alle ICT omgevingen die wij in beheer hebben. Dit doen we d.m.v. 150 verschillende monitors en een MSP management tool. Daarnaast verzorgt Centralized Services patches en updates vanuit onze eigen centrale locatie en de bewaking van internetverbindingen, back-ups en zaken als ruimte op harde schijven.

Technical Alignment

Technical Alignment bestaat uit onze System Engineers. Zij voeren systeembeheer uit en stemmen de best practices en standaarden voor alle benodigde technologie af met de ICT infrastructuur. Om ICT omgevingen soepel te laten draaien, voeren ze daarnaast periodiek audits uit m.b.t. de vastgestelde standaarden en worden afwijkingen van de standaarden tijdig overlegd met de vCIO.

Virtual Chief Information Officer (vCIO)

Een vCIO ontwikkelt en overziet de ICT strategie, budgetplanning, roadmap en het disaster recovery plan voor onze klanten. De vCIO houdt goed in de gaten dat er juist wordt geïnvesteerd om jaardoelen te behalen en werkt nauw samen met interne ICT afdelingen van de klant. Wanneer Technical Alignment erachter komt dat een systeem verouderd is, werkt de vCIO een nieuwe strategie uit, om dit vervolgens in een project uit te werken met Professional Services.

Software development

IT Synergy heeft een aparte Development afdeling. Dit team behoort niet direct tot de 5 IT teams die ICT omgevingen inrichten en beheren, maar werkt wel dagelijks aan IT development. Onze software ontwikkelaars houden zich dagelijks bezig met het bouwen van o.a. apps, webapps en API koppelingen voor allerlei soorten bedrijven. Voor ieder vraagstuk bouwen we een unieke softwareoplossing. We denken creatief mee en geven gericht advies over passende oplossingen. We designen, ontwikkelen en onderhouden zo op persoonlijke wijze innovatieve software tools.

Lees meer over

Solliciteren voor een ICT functie

Ben jij benieuwd bij welk IT team jij goed past? Bekijk dan al onze vacatures!

IT development

Lees alles over de toffe tools die onze software developers dagelijks ontwikkelen.

DIT IS IT SYNERGY

Ontdek wie wij zijn, waar we voor staan en wat wij belangrijk vinden.

Vraag het onze specialisten!
we nemen zo snel mogelijk contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jessy van Buren
Jessy van Buren

Over IT Synergy

Your way to the cloud

Van IT beheer tot IT support en van het inrichten van duizenden werkplekken tot online telefonie. Wij regelen het. Altijd met een glimlach, altijd bereikbaar en zonder verrassingen.

Scroll naar boven
Voordat je gaat...

We hopen dat je wat hebt gehad aan dit artikel! Waarschijnlijk ben je met een vraag hier terecht gekomen, maar hoe handig is het nu als je al deze tips en tricks over Microsoft 365, gewoon in je mailbox krijgt? Zo voorkom je vragen en kan jij de blitz maken bij je collega’s!

Vul hier je e-mail adres in en blijf altijd op de hoogte van de laatste Microsoft tips en handige tricks!

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl