• Home
  • Blog
  • IT Synergy wint twee European Search Awards

IT Synergy wint twee European Search Awards

European Search Awards-IT Synergy

In samenwerking met online marketing agency Outperforming hebben we twee European Search Awards gewonnen in twee categorieën! Lees hieronder meer over de awards. 

Twee awards voor beste SEO campagne

Op 26 mei waren we met ons eigen team en het team van Outperforming in Barcelona voor de European Search Awards. Tijdens de feestelijke awardshow in het historische Casa Llotja de Mar werden meer dan 75 awards uitgereikt voor de coolste marketing campagnes. 

Dankzij een intensieve samenwerking tussen online agency Outperforming en ons eigen Marketingteam, hebben we twee prijzen in ontvangst mogen nemen: Most Innovative Campaign (SEO) (Small) & Best Use of Data (SEO) (Small). 

Voor de ‘Best Use of Search – B2B (SEO) (Small)’ award zijn we tweede geworden uit een shortlist van 10 genomineerden. 

We zijn supertrots op deze mooie resultaten en hebben er een mooi feestje van gemaakt in Barcelona!

Over de European Search Awards

Bij de European Search Awards worden prijzen uitgereikt voor de opvallendste business cases in digital marketing (PPC, SEO en content marketing). De prijzen gingen naar bedrijven die veel bezoekers naar hun website en socials wisten te trekken en groei realiseerden door middel van innovatieve search technieken. In totaal deden er honderden bedrijven uit 44 Europese landen mee aan de awards. 

Lees meer over

IT Synergy is FD Gazelle 2021!

IT Synergy is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Nominatie ESA 2022

IT Synergy is genomineerd voor de European Search Awards!

De Online Werkplek

Super flexibel en ideaal voor snel en simpel samenwerken.

Vraag het onze specialisten!
we nemen zo snel mogelijk contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jessy van Buren
Jessy van Buren

Over IT Synergy

Your way to the cloud

Van IT beheer tot IT support en van het inrichten van duizenden werkplekken tot online telefonie. Wij regelen het. Altijd met een glimlach, altijd bereikbaar en zonder verrassingen.

Scroll naar boven
Voordat je gaat...

We hopen dat je wat hebt gehad aan dit artikel! Waarschijnlijk ben je met een vraag hier terecht gekomen, maar hoe handig is het nu als je al deze tips en tricks over Microsoft 365, gewoon in je mailbox krijgt? Zo voorkom je vragen en kan jij de blitz maken bij je collega’s!

Vul hier je e-mail adres in en blijf altijd op de hoogte van de laatste Microsoft tips en handige tricks!

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl