IT Synergy Rotterdam meets Amsterdam

Van links naar rechts: Wytse Michgelsen (COO), Richard Laning (oud-eigenaar Empower-U & Project Manager bij IT Synergy), Fabian Huising (CFO), Joost Vermeulen (oud-eigenaar Empower-U & vCIO bij IT Synergy) & Thijs Mos (CEO).

IT Synergy bundelt vanaf nu haar krachten met Empower-U en gaan samen verder als IT Synergy. De afgelopen 10 jaar hebben we met IT Synergy vanuit Rotterdam klanten in de randstad verwonderd met onze ICT oplossingen. Nu is het tijd voor the next step en gaan we dit ook doen vanuit Amsterdam.  

Voor alle betrokkenen is het natuurlijk een beetje spannend. Enerzijds een opluchting dat de overname rond is en anderzijds ook een startschot van een nieuwe fase. In die nieuwe fase kunnen we als geheel onze mooie klanten beter bedienen door bijvoorbeeld sneller ter plaatse te zijn. Daarnaast gaan we een completere en uniekere club mensen opbouwen. Zo gaan we ieders talenten nog beter benutten en inzetten.  

Empower-U bestaat al 18 jaar en heeft zichzelf bewezen als betrouwbare ICT partij voor haar klanten. Met de nieuwe plannen gaan we focussen op groei en al het goede van Amsterdam inzetten in Rotterdam en andersom. Krachten bundelen, ons merk verder uitbouwen en vanuit beide steden elke dag nog beter worden in wat we doen. 

Zo’n migratie van twee bedrijven heeft wel de nodige tijd en liefde nodig (het is net een ICT project). De komende weken gaan we stap voor stap beginnen met de integratie. We kijken er enorm naar uit om als één geheel verder te groeien.  

Thijs (CEO IT Synergy): “Bij Empower-U proefden we bij iedereen direct de passie voor ICT. Als IT Synergy gaan we samen door met het overbrengen van die passie, vanuit Rotterdam én Amsterdam. Ik vind het te gek om met deze enthousiaste mensen verder te bouwen aan de toekomst van ons ICT bedrijf”.

Richard (oud-eigenaar van Empower-U): “Het team van Empower-U is al 18 jaar synoniem voor kwaliteit en servicegerichtheid bij onze klanten. De kleinschaligheid van Empower-U is tot nu toe onze kracht geweest, maar naar de toekomst toe is schaalvergroting onvermijdelijk om relevant te blijven.

Vanuit deze overtuiging heb ik een passende samenwerkingspartner gezocht en gevonden in IT Synergy met Wytse, Fabian en Thijs. Echte ras ondernemers die in 10 jaar tijd een prachtige en snelgroeiende organisatie hebben opgebouwd. Ik ga het hechte en kleinschalige van Empower-U missen, maar zie in de samenwerking zoveel leuke nieuwe collega’s en mogelijkheden, dat dit dat gemis ruimschoots compenseert. Ik heb er zin in! 

 IT Synergy – We enable people to love IT. 

Lees meer over

De Online Werkplek

Super flexibel en ideaal voor snel en simpel samenwerken.

Werken bij IT Synergy

Een open cultuur waar 'Synergy', 'Eigenheid', 'Lef' en 'Plezier' centraal staan.

IT Synergy is FD Gazelle 2022

Voor het tweede jaar op rij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Vraag het onze specialisten!
we nemen zo snel mogelijk contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Thijs Mos
Thijs Mos
Houdt oprecht van IT en verbindt graag mensen – met elkaar én met techniek. Is recht door zee en ontwikkelde ooit digitale menukaarten met een stel Oekraïners. Zou een CliniClown zijn geworden als hij niet in de IT zou werken.

Over IT Synergy

Your way to the cloud

Van IT beheer tot IT support en van het inrichten van duizenden werkplekken tot online telefonie. Wij regelen het. Altijd met een glimlach, altijd bereikbaar en zonder verrassingen.

Scroll naar boven
Voordat je gaat...

We hopen dat je wat hebt gehad aan dit artikel! Waarschijnlijk ben je met een vraag hier terecht gekomen, maar hoe handig is het nu als je al deze tips en tricks over Microsoft 365, gewoon in je mailbox krijgt? Zo voorkom je vragen en kan jij de blitz maken bij je collega’s!

Vul hier je e-mail adres in en blijf altijd op de hoogte van de laatste Microsoft tips en handige tricks!