• Home
  • Blog
  • IT Synergy is voor het tweede jaar op rij FD Gazelle 🎉

IT Synergy is voor het tweede jaar op rij FD Gazelle 🎉

IT Synergy is voor het tweede jaar op rij FD Gazelle! Dit betekent dat we één van de 685 snelst groeiende bedrijven zijn van Nederland. Supertrots op ons team dat iedere dag keihard werkt aan het creëren van de beste ICT oplossingen 💪💙

Het Financieele Dagblad organiseert de 19e editie van de FD Gazellen Awards. Deze ondernemersprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Vorig jaar wonnen we deze prijs in de categorie klein en dit jaar in middelgroot. Enorm tof om samen met onze partners door te groeien. 

De officiële uitreiking is op 22 november. Tijdens dit evenement wordt ook bekendgemaakt welke bedrijven het allersnelst zijn gegroeid per regio in de categorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (€2 tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer).

Lees meer over

it beheer BIJ IT SYNERGY

Een werkplek die online benaderbaar is. Super flexibel en ideaal voor samenwerken.

De Online Werkplek

Super flexibel en ideaal voor snel en simpel samenwerken.

IT Synergy is genomineerd voor de Dutch Search Awards (DSA)

We staan op de shortlist voor de DSA in de categorie 'Beste SEO B2B campagne'.

Vraag het onze specialisten!
we nemen zo snel mogelijk contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jessy van Buren
Jessy van Buren

Over IT Synergy

Your way to the cloud

Van IT beheer tot IT support en van het inrichten van duizenden werkplekken tot online telefonie. Wij regelen het. Altijd met een glimlach, altijd bereikbaar en zonder verrassingen.

Scroll naar boven
Voordat je gaat...

We hopen dat je wat hebt gehad aan dit artikel! Waarschijnlijk ben je met een vraag hier terecht gekomen, maar hoe handig is het nu als je al deze tips en tricks over Microsoft 365, gewoon in je mailbox krijgt? Zo voorkom je vragen en kan jij de blitz maken bij je collega’s!

Vul hier je e-mail adres in en blijf altijd op de hoogte van de laatste Microsoft tips en handige tricks!

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl