• Home
  • Blog
  • IT Synergy is genomineerd voor de European Search Awards

IT Synergy is genomineerd voor de European Search Awards

IT Synergy is met online marketing agency Outperforming in twee categorieën genomineerd voor de European Search Awards (ESA) 2022! Na het winnen van de Dutch Search Awards, mogen we nu Europees meedoen om deze mooie prijs. 

European Search Awards 2022

Tijdens de European Search Awards worden prijzen uitgereikt aan de opvallendste business cases in digital marketing (PPC, SEO en content marketing). Bedrijven die veel bezoekers naar hun website trekken en groei realiseren d.m.v. innovatieve marketing search technieken, doen mee om prijzen in verschillende categorieën. In totaal doen er honderden bedrijven uit 44 Europese landen mee aan de awards. 

In samenwerking met SEO specialist Floris Wulffele van Outperforming zijn we genomineerd in twee categorieën: Best Use of Search – B2B (SEO): Small & Most Innovative Campaign (SEO): Small. 

SEO campagne 
Met onze SEO campagne hebben we over de periode decmeber 2020 – december 2021 een groei in het aantal websitebezoekers van 471% gerealiseerd. Daarnaast zijn we van 35 naar 137 1-3 posities geklommen in Google. 

Award uitreiking
De awards worden op 26 mei uitgereikt in Barcelona. 

Lees meer over

IT Synergy is FD Gazelle 2021!

IT Synergy is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

IT Synergy wint twee European Search Awards

Twee prijzen voor onze mooie samenwerking met Outperforming!

De Online Werkplek

Super flexibel en ideaal voor snel en simpel samenwerken.

Vraag het onze specialisten!
we nemen zo snel mogelijk contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jessy van Buren
Jessy van Buren

Over IT Synergy

Your way to the cloud

Van IT beheer tot IT support en van het inrichten van duizenden werkplekken tot online telefonie. Wij regelen het. Altijd met een glimlach, altijd bereikbaar en zonder verrassingen.

Scroll naar boven
Voordat je gaat...

We hopen dat je wat hebt gehad aan dit artikel! Waarschijnlijk ben je met een vraag hier terecht gekomen, maar hoe handig is het nu als je al deze tips en tricks over Microsoft 365, gewoon in je mailbox krijgt? Zo voorkom je vragen en kan jij de blitz maken bij je collega’s!

Vul hier je e-mail adres in en blijf altijd op de hoogte van de laatste Microsoft tips en handige tricks!

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl