IT Synergy is FD Gazelle 2021!

WAUW! IT Synergy is FD Gazelle 2021 en mag deze prestigieuze ondernemersprijs van Het Financieele Dagblad in ontvangst nemen. Dit betekent dat we één van de 691 snelst groeiende bedrijven van Nederland zijn. We zijn enorm trots op deze prestatie, wat een kroon is op het harde werk van iedereen binnen IT Synergy! 

FD Gazellen Award

Het Financieele Dagblad organiseert dit jaar voor de 18e keer de FD Gazellen Awards. Deze ondernemersprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Dit jaar is IT Synergy er daar één van, in de regio West (Noord- en Zuid-Holland en Flevoland).

Criteria voor het winnen van de prijs zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

Tijdens de feestelijke uitreiking op 24 maart 2022 worden de állersnelste groeiers per regio bekendgemaakt. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer).

Lees meer over

it beheer BIJ IT SYNERGY

Een werkplek die online benaderbaar is. Super flexibel en ideaal voor samenwerken.

De Online Werkplek

Super flexibel en ideaal voor snel en simpel samenwerken.

IT Synergy is genomineerd voor de Dutch Search Awards (DSA)

We staan op de shortlist voor de DSA in de categorie 'Beste SEO B2B campagne'.

Vraag het onze specialisten!
we nemen zo snel mogelijk contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jessy van Buren
Jessy van Buren

Over IT Synergy

Your way to the cloud

Van IT beheer tot IT support en van het inrichten van duizenden werkplekken tot online telefonie. Wij regelen het. Altijd met een glimlach, altijd bereikbaar en zonder verrassingen.

Scroll naar boven
Voordat je gaat...

We hopen dat je wat hebt gehad aan dit artikel! Waarschijnlijk ben je met een vraag hier terecht gekomen, maar hoe handig is het nu als je al deze tips en tricks over Microsoft 365, gewoon in je mailbox krijgt? Zo voorkom je vragen en kan jij de blitz maken bij je collega’s!

Vul hier je e-mail adres in en blijf altijd op de hoogte van de laatste Microsoft tips en handige tricks!