Een IT traineeship bij IT Synergy

Werken in de ICT - Traineeship
Werken in de ICT

Bij IT Synergy bieden we de mogelijkheid om een IT traineeship te volgen. Dit houdt in dat we samen met jou een traject uitstippelen, waarin je ruimte krijgt om ervaring op te doen in de ICT door te werken en leren. Benieuwd of dit iets voor jou is? Lees dan gauw verder!

Wat is een IT traineeship?

Wil jij werken in de ICT, maar heb je nog weinig ervaring? Of wil jij onderzoeken welke ICT functie nou precies bij jou past? Met een IT traineeship bij IT Synergy kun jij ICT kennis opdoen en tegelijkertijd in praktijk brengen. Je begint dan als Servicedesk Engineer 1e lijn, waar je gelijk meedraait binnen team Support. Je leert onze klanten kennen en staat direct met hen in contact om ICT problemen op te lossen. Daarnaast krijg je de ruimte om Microsoft certificaten te behalen, zodat je binnen korte tijd praktijkervaring en de benodigde diploma’s behaalt.

Wanneer jij het Microsoft Fundamentals level hebt gehaald, kun je volledig meedraaien als Servicedesk Engineer 1e lijn. We gaan dan jouw groeipad verder bepalen, zodat je binnen andere functies ervaring op kunt doen en ook hier de juiste certificaten voor kunt behalen. Wie weet eindig jij dan wel als Cloud Specialist, vCIO of ICT Project Engineer!

ICT traineeship zonder diploma

Ben jij op het moment Office Manager, Financieel Controller, Marketeer, schoonmaker of horecatijger en op zoek naar iets heel anders? Met ons traineeship kun jij je laten omscholen in de IT! Wij geloven dat je ICT kunt leren door het te doen. Ben jij gedreven en pak je graag een nieuwe uitdaging aan? Dan werken we met jou aan een duidelijk pad, zodat je binnen korte tijd omgeschoold bent naar ICT’er. We faciliteren de tijd en middelen om certificaten te behalen en om écht te kunnen leren. Het gaat er namelijk niet om dat je binnen één week alles weet, maar dat je enthousiast bent over ICT en alles wat hierbij komt kijken. Zo vinden we samen een duidelijk ontwikkelpad  om de beste ICT’er in jou naar boven te halen. 

Dit ben jij als IT Synergy ICT trainee: 

Werken en leren in ICT

Werken en leren in de ICT komt steeds vaker voor en is een ideale manier om uit te zoeken wat voor ICT’er jij nou precies bent. Wij bieden de ruimte om verschillende ICT functies uit te oefenen en zo te specialiseren in een bepaalde richting. Zo zorgen we dat jij écht gelukkig bent met wat je doet en tegelijkertijd constant blijft groeien.

Dit geldt niet alleen voor startende ICT’ers, maar ook wanneer je wel al ervaring hebt en een compleet nieuwe richting op wil. We begrijpen als ICT bedrijf dat er dan ruimte nodig is voor nieuwe opleidingen en/of ervaringen. Deze ruimte bieden wij graag. Zo werken we samen aan een mooie toekomst voor jou en onze organisatie.

Benieuwd of er op het moment een traineeship beschikbaar is? Bekijk dan al onze openstaande vacatures!

Lees meer over

DE IT SYNERGY CULTUUR

Lees alles over onze cultuur, van uitjes tot persoonlijke doorgroeimogelijkheden.

JOUW EERSTE MAAND BIJ IT SYNERGY

Dit kun je verwachten wanneer je bij ons start!

dit is IT synergy

Ontdek wie wij zijn en waar we voor staan.

Vraag het onze specialisten!
we nemen zo snel mogelijk contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jessy van Buren
Jessy van Buren

Over IT Synergy

Your way to the cloud

Van IT beheer tot IT support en van het inrichten van duizenden werkplekken tot online telefonie. Wij regelen het. Altijd met een glimlach, altijd bereikbaar en zonder verrassingen.

Scroll naar boven
Voordat je gaat...

We hopen dat je wat hebt gehad aan dit artikel! Waarschijnlijk ben je met een vraag hier terecht gekomen, maar hoe handig is het nu als je al deze tips en tricks over Microsoft 365, gewoon in je mailbox krijgt? Zo voorkom je vragen en kan jij de blitz maken bij je collega’s!

Vul hier je e-mail adres in en blijf altijd op de hoogte van de laatste Microsoft tips en handige tricks!

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl