Automatisch downloaden van e-mail afbeeldingen in Outlook

Jessy van Buren
Jessy van Buren

18 november 2021

Inhoudsopgave

Het is soms erg vervelend wanneer afbeeldingen van inkomende mails niet meteen bij het openen zichtbaar zijn. Gelukkig is het mogelijk om aan te geven dat afbeeldingen wél meteen zichtbaar mogen zijn. Je kunt er voor kiezen om dit per mail goed te keuren, maar het is ook mogelijk om deze instelling één keer voor al jouw inkomende e-mails te deblokkeren. Hieronder leggen we je precies uit hoe je dit fikst!

Afbeelding goedkeuren voor één enkele inkomende mail

Op het moment dat je een e-mail opent, kan het voorkomen dat alle meegestuurde afbeeldingen nog niet zichtbaar zijn. Een snelle oplossing hiervoor is om simpelweg rechts bovenaan de mail op “Afbeeldingen downloaden” te klikken. Dit zorgt ervoor dat alleen de afbeeldingen van deze mail te zien zijn. Voor andere mails moet dit dus telkens opnieuw worden goedgekeurd. 

Afbeelding direct downloaden bij alle inkomende mails

Dit is misschien ook wat voor jou!
Academy emoji
Bekijk alles in onze academy

In de IT Synergy Academy vind je de leukste blog artikelen, handigste handleidingen en toffe klantcases over onze diensten, Microsoft 365, VoIP telefonie en de laatste ICT trends. Allemaal gratis te bekijken of downloaden, wel zo handig!

Een versleutelde e-mail versturen via Microsoft Outlook
De Outlook agenda van iemand anders inzien
Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter!
We beantwoorden je vraag binnen 1 werkdag
Plan vrijblijvend een afspraak in
en kom in contact met Koen
Klantcase
Hoe HefGroep-KindeRdam
naar de cloud ging