Welkom bij IT Synergy: Even voorstellen

Jessy van Buren
Jessy van Buren

23 december 2021

Inhoudsopgave

Wat leuk om kennis met je te maken! Wij zijn team IT Synergy, vanaf heden jouw nieuwe ICT leverancier. We kijken ernaar uit om samen te zorgen dat jij zorgeloos kunt werken, waar en wanneer je maar wilt!

We gaan jouw ICT omgeving inrichten, beheren en beveiligen. Dit doen we in de cloud, zodat jij altijd en overal aan de slag kunt. Bestanden en accounts worden toegankelijk via al jouw apparaten, zodat je vanuit iedere locatie kunt inloggen. En loop je ergens tegenaan? Dan staat ons support team voor je klaar om jouw probleem binnen no time op te lossen.

Wat kun je de komende tijd verwachten?

We zullen je in de loop van de week meerdere informatiemails sturen over wat je van ons als ICT leverancier kunt verwachten. Hierin leggen we je o.a. wat uit over:

  • Hoe je contact op neemt met onze supportafdeling
  • Hoe onze dienstverlening in elkaar zit
  • Wat je kunt verwachten tijdens de onboarding
  • Alles over onze kennisbank en blogs
  • Hoe wij jouw tevredenheid meten

Wie zijn we en waar komen we vandaan?

IT Synergy is een jong team enthousiaste ICT’ers. Samenwerken en innoveren met onze partners is onze passie. We werken dan ook iedere dag met plezier aan nieuwe ICT oplossingen.

Ons bedrijf is in 2012 opgericht door Fabian, Thijs en Wytse. Op dat moment alle drie zelfstandig ondernemer. Door krachten te bundelen en hun ondernemingen samen te brengen, werd het mogelijk om een gezamenlijk doel in het leven te roepen: mensen laten houden van ICT.

Directieteam op portretfoto in datacentrum

Inmiddels werken we met 50 collega’s iedere dag aan het complete beheer van ICT omgevingen voor mooie relaties. Wij vinden ICT écht cool en gaan graag de samenwerking aan om mooie doelen te bereiken.

Jouw IT samen met ons fixen?
Kom een bakkie doen!
Dit is misschien ook wat voor jou!
Academy emoji
Bekijk alles in onze academy

In de IT Synergy Academy vind je de leukste blog artikelen, handigste handleidingen en toffe klantcases over onze diensten, Microsoft 365, VoIP telefonie en de laatste ICT trends. Allemaal gratis te bekijken of downloaden, wel zo handig!

Update over workation bij IT Synergy
Apple MDM software: dé oplossing voor apparaatbeheer bij bedrijven
Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter!
We beantwoorden je vraag binnen 1 werkdag
Plan vrijblijvend een afspraak in
en kom in contact met Koen
Klantcase
Hoe HefGroep-KindeRdam
naar de cloud ging