Onze dienstverlening

Picture of Jessy van Buren
Jessy van Buren

23 december 2021

Inhoudsopgave

In dit artikel vertellen we je graag wat meer over de dienstverlening van IT Synergy. We hebben een handige infographic gemaakt om duidelijk te maken wat we nou precies doen. We leggen het hieronder verder uit!

De online werkplek

Bij IT Synergy leveren we jouw (online) werkomgeving. Dit wordt weergegeven door de kern van de infographic.

We zorgen voor hardware (o.a. je laptop, een scherm en toetsenbord) en stellen dit gelijk voor je in. We richten daarnaast jouw online werkomgeving in met Microsoft 365 en zorgen dat jouw ICT infrastructuur volledig in de cloud komt. Daarnaast regelen we zakelijke telefonie met VoIP, zodat jij via het internet altijd connected bent om te bellen. Met de IT Synergy werkplek kun jij optimaal samenwerken met collega’s, ben je altijd bereikbaar en zijn jouw accounts en bestanden benaderbaar vanuit iedere locatie.

IT Security

De middelste ring in de infographic staat voor cloud security, waarmee we zorgen dat we jouw (online) werkplek optimaal beveiligen. Je ziet dat deze oranje security-ring door de gehele dienstverlening is verweven. We nemen dan ook binnen elk onderdeel van onze dienstverlening de juiste securitymaatregelen. Met verschillende tools en beveiligingsprotocollen zorgen we dat accounts en bestanden niet zomaar gehackt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan het instellen van virusscanners, Multi-Factor Authenticatie (MFA) en het maken van back-ups. Op deze manier kun jij altijd veilig werken, waar en wanneer je maar wilt.

Support, Beheer, Strategie, Trainen en Consultancy

De buitenste ring staat voor al onze ICT services die we verlenen om jouw (online) werkomgeving te onderhouden en om jou te ondersteunen.

Om te beginnen, richten onze consultants de volledige ICT infrastructuur in. Hiermee zorgen we dat je werkt met de juiste systemen en dat jouw werkomgeving goed en veilig wordt ingericht. Vervolgens onderhouden en beheren we de ICT infrastructuur en leveren we hier support op. Wanneer jij tegen een probleem aanloopt, kun je altijd bij ons terecht. Daarnaast zorgen we voor duidelijke handleidingen en informatieve blogs op onze website, zodat je zelf uit de voeten kan met vragen over diverse ICT onderwerpen.

Development

IT Synergy heeft een aparte development afdeling. Hier werken onze developers o.a. aan apps, webapps en API koppelingen voor allerlei soorten bedrijven. Voor ieder vraagstuk bouwen we een unieke softwareoplossing. We denken creatief mee en geven gericht advies over passende oplossingen. We designen, ontwikkelen en onderhouden zo op persoonlijke wijze de tofste software tools.

> naar louvels.com

Louvels.dev bedrijfslogo

VoIP

VoIP staat voor Voice over IP en betekent simpelweg bellen via het internet. Met deze techniek ben je niet meer afhankelijk van de gebruikelijke ADSL-lijn om zakelijk bereikbaar te zijn, maar hangt jouw telefooncentrale gewoon in de cloud. Je hebt dus alleen een internetverbinding nodig om te bellen.

Onze VoIP oplossingen zorgen ervoor dat mobiel en vast bellen naadloos in elkaar overlopen. Natuurlijk via hetzelfde telefoonnummer. En wil je zakelijk bellen via Teams? Ook dat behoort tot één van onze vele connectiviteitsoplossingen.

VoIP diensten infographic
Gebruikmaken van onze IT diensten?
We horen graag jouw behoeftes!
Dit is misschien ook wat voor jou!
Academy emoji
Bekijk alles in onze academy

In de IT Synergy Academy vind je de leukste blog artikelen, handigste handleidingen en toffe klantcases over onze diensten, Microsoft 365, VoIP telefonie en de laatste ICT trends. Allemaal gratis te bekijken of downloaden, wel zo handig!

Microsoft Copilot in Excel
Microsoft Copilot in Word
Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter!
We beantwoorden je vraag binnen 1 werkdag
Plan vrijblijvend een afspraak in
en kom in contact met Koen
Klantcase
Hoe HefGroep-KindeRdam
naar de cloud ging