IT Synergy wint ‘Beste SEO B2B campagne’ DSA 2021

Jessy van Buren
Jessy van Buren

21 december 2021

Inhoudsopgave

IT Synergy heeft samen met online marketing agency Outperforming de award voor ‘Beste SEO B2B campagne’ gewonnen bij de Dutch Search Awards (DSA) 2021!

Dutch Search Awards

Beste SEO B2B campagne
De Dutch Search Awards worden uitgereikt voor bijzondere prestaties in de search marketing industrie. In samenwerking met SEO specialist Floris Wulffele van Outperforming hebben wij de prijs voor ‘Beste SEO B2B campagne’ binnen mogen ontvangen in de categorie ‘Best of Search Awards’. 

SEO campagne
SEO staat voor Search Engine Optimization (zoekwoordenoptimalisatie). Dit houdt in dat je werkt aan het optimaliseren van een webpagina om op een organische manier zoekverkeer voor jouw pagina te genereren (dus niet via betaalde advertenties).

Het resultaat van onze SEO campagne is o.a. dat het aantal bezoekers op onze website sinds augustus 2020 is gegroeid van minder dan 1000 naar gemiddeld 7000 website bezoekers per maand. 

We zijn erg trots op deze mooie erkenning voor het harde werk het afgelopen jaar!

Dit is misschien ook wat voor jou!
Academy emoji
Bekijk alles in onze academy

In de IT Synergy Academy vind je de leukste blog artikelen, handigste handleidingen en toffe klantcases over onze diensten, Microsoft 365, VoIP telefonie en de laatste ICT trends. Allemaal gratis te bekijken of downloaden, wel zo handig!

Microsoft Copilot binnen Teams
Wat doen onze leveranciers en merken aan duurzaamheid?
Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter!
We beantwoorden je vraag binnen 1 werkdag
Plan vrijblijvend een afspraak in
en kom in contact met Koen
Klantcase
Hoe HefGroep-KindeRdam
naar de cloud ging