Microsoft kondigt Azure OpenAI Service aan voor bedrijven

Picture of Jessy van Buren
Jessy van Buren

20 juni 2023

Inhoudsopgave

Er is weer een vette innovatie bij Microsoft! Microsoft heeft Azure OpenAI Services geïntroduceerd. Het stelt bedrijven in staat om OpenAI-modellen, zoals ChatGPT en GPT-4, te gebruiken met hun eigen gegevens. Het gebruik van deze functie zorgt voor verbeterde nauwkeurigheid, snelheid en waardevolle inzichten bij het analyseren van gegevens.

Wat zijn de voordelen van Azure OpenAI Service?

  • Door gebruik te maken van Azure OpenAI-diensten, kunnen organisaties profiteren van geavanceerde AI-functies, waardoor communicatieprocessen gestroomlijnd worden, klantervaringen worden verbeterd en de algehele bedrijfsproductiviteit wordt versterkt.
  • Deze dienst maakt niet alleen gebruik van kennis binnen de AI-modellen, maar kan ook integreren met specifieke databronnen om de meest actuele informatie te gebruiken.
  • Er zijn diverse toepassingen die een positieve impact kunnen hebben. Denk hierbij aan self-service opties voor gegevensverzoeken en verbeteringen in klantenondersteuning.
  • Het inzetten van Azure OpenAI-diensten kan leiden tot het verkrijgen van waardevolle klantinformatie.
  • Met behulp van Azure AI Studio, kun je functionaliteiten ontdekken via de chat-oefenruimte. Dit is een no-code omgeving, waarin gebruikers kunnen experimenteren en interacties kunnen opbouwen op basis van hun eigen prompts.
  • Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om een webapp rechtstreeks vanuit Azure AI Studio te implementeren, waardoor een conversational AI-platform toegankelijk wordt voor de organisatie.

 

Wij gaan de komende tijd aan de slag met het testen van de nieuwe functionaliteiten van Microsoft OpenAI Service. Wat ons betreft enorm veel features om onze dienstverlening nog beter te maken voor onze klanten!

Dit is misschien ook wat voor jou!
Academy emoji
Bekijk alles in onze academy

In de IT Synergy Academy vind je de leukste blog artikelen, handigste handleidingen en toffe klantcases over onze diensten, Microsoft 365, VoIP telefonie en de laatste ICT trends. Allemaal gratis te bekijken of downloaden, wel zo handig!

Microsoft Copilot in Excel
Microsoft Copilot in Word
Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter!
We beantwoorden je vraag binnen 1 werkdag
Plan vrijblijvend een afspraak in
en kom in contact met Koen
Klantcase
Hoe HefGroep-KindeRdam
naar de cloud ging