Jouw eerste maand als ICT’er

Jessy van Buren
Jessy van Buren

7 maart 2022

Inhoudsopgave
Werken in de ICT

Starten bij een nieuwe baan is altijd spannend en dat begrijpen we maar al te goed. Jouw eerste maand bij IT Synergy staat dan ook vooral in het teken van je plekje vinden binnen het bedrijf en het team. Hier helpen we je graag bij! Benieuwd hoe jouw eerste maand in de ICT er bij ons uitziet? Lees dan verder!

Onboarden bij jouw nieuwe baan in de ICT

Je eerste dag bij IT Synergy begint lekker ralexed. Je krijgt een onboardingspresentatie van Anne (HR) en Thijs (CEO) en leert zo gelijk het bedrijf goed kennen. Daarna krijg je korte presentaties van al onze teamleads, waarin ze je wat meer vertellen over dagelijkse werkzaamheden van alle afdelingen. We verzorgen natuurlijk ook een lekkere lunch. Zo voel je je gelijk een beetje thuis en kun je alvast rustig kennisaken met jouw collega’s. Je krijgt je laptop en eventueel een auto en telefoon, zodat je helemaal klaar bent voor jouw start! En je gaat natuurlijk niet met lege handen naar huis 🎁

Groepsfoto nieuwe collega's bij IT Synergy

Je eerste week als ICT'er

Ben jij op het moment Office Manager, Financieel Controller, Marketeer, schoonmaker of horecatijger en op zoek naar iets heel anders? Met ons traineeship kun jij je laten omscholen in de IT! Wij geloven dat je ICT kunt leren door het te doen. Ben jij gedreven en pak je graag een nieuwe uitdaging aan? Dan werken we met jou aan een duidelijk pad, zodat je binnen korte tijd omgeschoold bent naar ICT’er. We faciliteren de tijd en middelen om certificaten te behalen en om écht te kunnen leren. Het gaat er namelijk niet om dat je binnen één week alles weet, maar dat je enthousiast bent over ICT en alles wat hierbij komt kijken. Zo vinden we samen een duidelijk ontwikkelpad  om de beste ICT’er in jou naar boven te halen. 

Agenda eerste week als ICT'er
Waar sta jij na een maand?

Na jouw eerste maand maken we samen de balans op. Hoe vind je het bij ons? Kun jij het maximale uit jezelf halen en wat vinden wij van de samenwerking? Het allerbelangrijkste voor ons, is dat jij iedere dag met plezier aan de slag gaat. We zijn open en bespreken graag wat goed gaat en beter kan. Zo zorgen we er samen voor dat we met jou mooie persoonlijke en professionele doelen behalen en stippelen we jouw verdere route uit bij IT Synergy. Proost op een mooie toekomst!

Dit is misschien ook wat voor jou!
Academy emoji
Bekijk alles in onze academy

In de IT Synergy Academy vind je de leukste blog artikelen, handigste handleidingen en toffe klantcases over onze diensten, Microsoft 365, VoIP telefonie en de laatste ICT trends. Allemaal gratis te bekijken of downloaden, wel zo handig!

Update over workation bij IT Synergy
Apple MDM software: dé oplossing voor apparaatbeheer bij bedrijven
Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter!
We beantwoorden je vraag binnen 1 werkdag
Plan vrijblijvend een afspraak in
en kom in contact met Koen
Klantcase
Hoe HefGroep-KindeRdam
naar de cloud ging