IT Synergy zet in op groei met overname van AVANCE ICT Services

Jessy van Buren
Jessy van Buren

3 juli 2023

Tekenmoment IT Synergy Utrecht

Rotterdam – 3 juli 2023
IT Synergy maakt vandaag de overname van AVANCE ICT Services bekend. AVANCE ICT Services is onderdeel van Avance ICT Groep en gaat vanaf nu verder als IT Synergy Utrecht. 
  

Met de overname wil IT Synergy haar positie in de zakelijke IT dienstverlening versterken. AVANCE ICT Services is al jaren een vertrouwde Managed Service Provider in de regio Utrecht. Met deze samenwerking vergroot IT Synergy haar portfolio voor online werkplekken en voegt het specialistische kennis toe op het gebied van Mac omgevingen. 

Thijs (CEO IT Synergy): “We hebben in AVANCE ICT Services een supermooie kans gevonden om onze dienstverlening rondom de online werkplek te verbeteren. Daarnaast zijn we als mensen en collega’s ook een hele goede match, wat in onze ogen de belangrijkste pijler is voor een fijne samenwerking. Ik heb ontzettend veel zin in de komende tijd en om met elkaar nog betere ICT oplossingen voor al onze klanten te realiseren”. 

AVANCE ICT Groep Nederland focust op groei van core business

AVANCE is al 30 jaar een begrip in Nederland voor flexibele inzet van IT professionals. Ook in de toekomst blijven zij zich hier volledig voor inzetten. 

Ron (CEO AVANCE ICT Groep): “In het afgelopen jaar is AVANCE flink gegroeid en ook in 2023 verwachten wij een groei in medewerkers van tenminste 20%. In een uitdagende markt en bijhorende ambities is het belangrijk om volledig de focus te richten op onze corebusiness, het bemannen van IT-afdelingen bij onze opdrachtgevers. Er was direct een klik met IT Synergy, hierdoor hebben wij met een goed gevoel onze werkmaatschappij ICT Services bij hen ondergebracht. Zo kunnen zij op alle vlakken verder groeien”.

Over IT Synergy

IT Synergy is Managed Service Provider in Rotterdam, Amsterdam en vanaf nu ook Utrecht. We zijn specialist op gebied van IT Beheer, IT Support, IT Strategie, IT Consultancy en Adoptie. Dit vatten we samen in de online werkplek, onze fullservice IT dienstverlening. Zo ondersteunen we al jaren ICT omgevingen door heel Nederland.

Contact IT Synergy Utrecht

envelop emoji

support.utrecht@itsynergy.nl

Telefoon emoji

030-2083070

📑 Inhoudsopgave
Dit is misschien ook wat voor jou!
Handige blogs en trainingen
Academy emoji

Bekijk de volledige academy

In de IT Synergy Academy vind je de leukste blog artikelen, handigste handleidingen en toffe klantcases over onze diensten, Microsoft 365, VoIP telefonie en de laatste ICT trends. Allemaal gratis te bekijken of downloaden, wel zo handig!

Verbeterde IT support met ons eigen AI experiment
AI is booming en heel veel bedrijven houden zich ermee bezig. Een tool die grappige...
Herontdek online samenwerken met Microsoft Loop
Meet IT Synergy
Direct een afspraak
Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter
We beantwoorden al je vragen!