IT Synergy Rotterdam meets Amsterdam

Picture of Jessy van Buren
Jessy van Buren

20 december 2022

Inhoudsopgave

IT Synergy bundelt vanaf nu haar krachten met Empower-U en gaan samen verder als IT Synergy. De afgelopen 10 jaar hebben we met IT Synergy vanuit Rotterdam klanten in de randstad verwonderd met onze ICT oplossingen. Nu is het tijd voor the next step en gaan we dit ook doen vanuit Amsterdam.  

Voor alle betrokkenen is het natuurlijk een beetje spannend. Enerzijds een opluchting dat de overname rond is en anderzijds ook een startschot van een nieuwe fase. In die nieuwe fase kunnen we als geheel onze mooie klanten beter bedienen door bijvoorbeeld sneller ter plaatse te zijn. Daarnaast gaan we een completere en uniekere club mensen opbouwen. Zo gaan we ieders talenten nog beter benutten en inzetten.  

Empower-U bestaat al 18 jaar en heeft zichzelf bewezen als betrouwbare ICT partij voor haar klanten. Met de nieuwe plannen gaan we focussen op groei en al het goede van Amsterdam inzetten in Rotterdam en andersom. Krachten bundelen, ons merk verder uitbouwen en vanuit beide steden elke dag nog beter worden in wat we doen. 

Zo’n migratie van twee bedrijven heeft wel de nodige tijd en liefde nodig (het is net een ICT project). De komende weken gaan we stap voor stap beginnen met de integratie. We kijken er enorm naar uit om als één geheel verder te groeien.  

Thijs (CEO IT Synergy):
Bij Empower-U proefden we bij iedereen direct de passie voor ICT. Als IT Synergy gaan we samen door met het overbrengen van die passie, vanuit Rotterdam én Amsterdam. Ik vind het te gek om met deze enthousiaste mensen verder te bouwen aan de toekomst van ons ICT bedrijf”.

Richard (oud-eigenaar van Empower-U):
Het team van Empower-U is al 18 jaar synoniem voor kwaliteit en servicegerichtheid bij onze klanten. De kleinschaligheid van Empower-U is tot nu toe onze kracht geweest, maar naar de toekomst toe is schaalvergroting onvermijdelijk om relevant te blijven.

Vanuit deze overtuiging heb ik een passende samenwerkingspartner gezocht en gevonden in IT Synergy met Wytse, Fabian en Thijs. Echte ras ondernemers die in 10 jaar tijd een prachtige en snelgroeiende organisatie hebben opgebouwd. Ik ga het hechte en kleinschalige van Empower-U missen, maar zie in de samenwerking zoveel leuke nieuwe collega’s en mogelijkheden, dat dit dat gemis ruimschoots compenseert. Ik heb er zin in! 

 IT Synergy – We enable people to love IT. 

Dit is misschien ook wat voor jou!
Academy emoji
Bekijk alles in onze academy

In de IT Synergy Academy vind je de leukste blog artikelen, handigste handleidingen en toffe klantcases over onze diensten, Microsoft 365, VoIP telefonie en de laatste ICT trends. Allemaal gratis te bekijken of downloaden, wel zo handig!

Microsoft Copilot in Excel
Microsoft Copilot in Word
Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter!
We beantwoorden je vraag binnen 1 werkdag
Plan vrijblijvend een afspraak in
en kom in contact met Koen
Klantcase
Hoe HefGroep-KindeRdam
naar de cloud ging