IT Synergy is voor het tweede jaar op rij FD Gazelle 🎉

Jessy van Buren
Jessy van Buren

21 oktober 2022

Feestelijk moment op kantoor om iets te vieren met champagne

IT Synergy is voor het tweede jaar op rij FD Gazelle! Dit betekent dat we één van de 685 snelst groeiende bedrijven zijn van Nederland. Supertrots op ons team dat iedere dag keihard werkt aan het creëren van de beste ICT oplossingen.

Het Financieele Dagblad organiseert de 19e editie van de FD Gazellen Awards. Deze ondernemersprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Vorig jaar wonnen we deze prijs in de categorie klein en dit jaar in middelgroot. Enorm tof om samen met onze partners door te groeien. 

De officiële uitreiking is op 22 november. Tijdens dit evenement wordt ook bekendgemaakt welke bedrijven het allersnelst zijn gegroeid per regio in de categorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (€2 tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer).

📑 Inhoudsopgave
Dit is misschien ook wat voor jou!
Handige blogs en trainingen
Academy emoji

Bekijk de volledige academy

In de IT Synergy Academy vind je de leukste blog artikelen, handigste handleidingen en toffe klantcases over onze diensten, Microsoft 365, VoIP telefonie en de laatste ICT trends. Allemaal gratis te bekijken of downloaden, wel zo handig!

Zo bedenk je een goed wachtwoord of sterke wachtwoordzin
Wat is een vCIO: strategisch sparren met een ervaren IT manager
Meet IT Synergy
Direct een afspraak
Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter
We beantwoorden al je vragen!
Klantcase
Hoe HefGroep-KindeRdam
naar de cloud ging