IT Synergy is voor het tweede jaar op rij FD Gazelle 🎉

Picture of Jessy van Buren
Jessy van Buren

21 oktober 2022

Inhoudsopgave

IT Synergy is voor het tweede jaar op rij FD Gazelle! Dit betekent dat we één van de 685 snelst groeiende bedrijven zijn van Nederland. Supertrots op ons team dat iedere dag keihard werkt aan het creëren van de beste ICT oplossingen.

Het Financieele Dagblad organiseert de 19e editie van de FD Gazellen Awards. Deze ondernemersprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Vorig jaar wonnen we deze prijs in de categorie klein en dit jaar in middelgroot. Enorm tof om samen met onze partners door te groeien. 

De officiële uitreiking is op 22 november. Tijdens dit evenement wordt ook bekendgemaakt welke bedrijven het allersnelst zijn gegroeid per regio in de categorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (€2 tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer).

Dit is misschien ook wat voor jou!
Academy emoji
Bekijk alles in onze academy

In de IT Synergy Academy vind je de leukste blog artikelen, handigste handleidingen en toffe klantcases over onze diensten, Microsoft 365, VoIP telefonie en de laatste ICT trends. Allemaal gratis te bekijken of downloaden, wel zo handig!

Microsoft Copilot in Excel
Microsoft Copilot in Word
Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter!
We beantwoorden je vraag binnen 1 werkdag
Plan vrijblijvend een afspraak in
en kom in contact met Koen
Klantcase
Hoe HefGroep-KindeRdam
naar de cloud ging