IT Synergy is ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jessy van Buren
Jessy van Buren

15 november 2023

Inhoudsopgave

IT Synergy is sinds oktober 2023 officieel ISO 27001 & 9001 gecertificeerd! Hiermee tonen we aan dat we aan de internationale standaarden voor kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging voldoen. 

Allemaal leuk en aardig, maar wat houdt dat nou concreet voor onze klanten en partners in? Het komt erop neer dat we onze diensten consistent volgens een duidelijk proces leveren (9001) en dat we via de juiste processen informatie beveiligen (27001). Voor beide onderwerpen houden we ons ook aan de actuele wet- en regelgeving en worden we jaarlijks geaudit. 

We zijn superblij dat we de certificaten nu officieel binnen hebben!

ISO 9001: Kwaliteitsmanagement

ISO 27001: Informatiebeveiliging

Veelgestelde vragen

ISO 9001 is een internationale standaard voor kwaliteitsmanagement. Het gaat over klantgerichtheid en laat zien dat je diensten en producten volgens een duidelijk proces worden geleverd. 

ISO 27001 is een internationale standaard voor informatiebeveiliging. Deze standaard staat voor een reeks beveiligingsmaatregelen en processen om (gevoelige) informatie goed en doorlopend te beveiligen. 

Als ICT bedrijf leveren we iedere dag diensten rondom bedrijfskritische processen. Daarom doen we er alles aan om kwaliteit hoog te houden en veilig te werken. Met deze certificaten bewijzen we dat we ons houden aan alle wet- en regelgeving omtrent kwaliteit, beveiliging en processen en houden we deze standaarden middels een jaarlijkse audit continu hoog. 

Dit is misschien ook wat voor jou!
Academy emoji
Bekijk alles in onze academy

In de IT Synergy Academy vind je de leukste blog artikelen, handigste handleidingen en toffe klantcases over onze diensten, Microsoft 365, VoIP telefonie en de laatste ICT trends. Allemaal gratis te bekijken of downloaden, wel zo handig!

Microsoft Copilot binnen Teams
Wat doen onze leveranciers en merken aan duurzaamheid?
Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter!
We beantwoorden je vraag binnen 1 werkdag
Plan vrijblijvend een afspraak in
en kom in contact met Koen
Klantcase
Hoe HefGroep-KindeRdam
naar de cloud ging