IT Synergy is FD Gazelle 2021!

Picture of Jessy van Buren
Jessy van Buren

28 oktober 2021

Inhoudsopgave

WAUW! IT Synergy is FD Gazelle 2021 en mag deze prestigieuze ondernemersprijs van Het Financieele Dagblad in ontvangst nemen. Dit betekent dat we één van de 691 snelst groeiende bedrijven van Nederland zijn. We zijn enorm trots op deze prestatie, wat een kroon is op het harde werk van iedereen binnen IT Synergy! 

FD Gazellen Award

Het Financieele Dagblad organiseert dit jaar voor de 18e keer de FD Gazellen Awards. Deze ondernemersprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Dit jaar is IT Synergy er daar één van, in de regio West (Noord- en Zuid-Holland en Flevoland).

Criteria voor het winnen van de prijs zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

Tijdens de feestelijke uitreiking op 24 maart 2022 worden de állersnelste groeiers per regio bekendgemaakt. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer).

Dit is misschien ook wat voor jou!
Academy emoji
Bekijk alles in onze academy

In de IT Synergy Academy vind je de leukste blog artikelen, handigste handleidingen en toffe klantcases over onze diensten, Microsoft 365, VoIP telefonie en de laatste ICT trends. Allemaal gratis te bekijken of downloaden, wel zo handig!

Microsoft Copilot in Excel
Microsoft Copilot in Word
Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter!
We beantwoorden je vraag binnen 1 werkdag
Plan vrijblijvend een afspraak in
en kom in contact met Koen
Klantcase
Hoe HefGroep-KindeRdam
naar de cloud ging