Een IT traineeship bij IT Synergy

Picture of Jessy van Buren
Jessy van Buren

7 maart 2022

Inhoudsopgave
Werken in de ICT

Bij IT Synergy bieden we de mogelijkheid om een IT traineeship te volgen. Dit houdt in dat we samen met jou een traject uitstippelen, waarin je ruimte krijgt om ervaring op te doen in de ICT door te werken en leren. Benieuwd of dit iets voor jou is? Lees dan gauw verder!

Wat is een IT traineeship?

Wil jij werken in de ICT, maar heb je nog weinig ervaring? Of wil jij onderzoeken welke ICT functie nou precies bij jou past? Met een IT traineeship bij IT Synergy kun jij ICT kennis opdoen en tegelijkertijd in praktijk brengen. Je begint dan als Servicedesk Engineer 1e lijn, waar je gelijk meedraait binnen team Support. Je leert onze klanten kennen en staat direct met hen in contact om ICT problemen op te lossen. Daarnaast krijg je de ruimte om Microsoft certificaten te behalen, zodat je binnen korte tijd praktijkervaring en de benodigde diploma’s behaalt.

Wanneer jij het Microsoft Fundamentals level hebt gehaald, kun je volledig meedraaien als Servicedesk Engineer 1e lijn. We gaan dan jouw groeipad verder bepalen, zodat je binnen andere functies ervaring op kunt doen en ook hier de juiste certificaten voor kunt behalen. Wie weet eindig jij dan wel als Cloud Specialist, vCIO of ICT Project Engineer!

ICT traineeship zonder diploma

Ben jij op het moment Office Manager, Financieel Controller, Marketeer, schoonmaker of horecatijger en op zoek naar iets heel anders? Met ons traineeship kun jij je laten omscholen in de IT! Wij geloven dat je ICT kunt leren door het te doen. Ben jij gedreven en pak je graag een nieuwe uitdaging aan? Dan werken we met jou aan een duidelijk pad, zodat je binnen korte tijd omgeschoold bent naar ICT’er. We faciliteren de tijd en middelen om certificaten te behalen en om écht te kunnen leren. Het gaat er namelijk niet om dat je binnen één week alles weet, maar dat je enthousiast bent over ICT en alles wat hierbij komt kijken. Zo vinden we samen een duidelijk ontwikkelpad  om de beste ICT’er in jou naar boven te halen. 

Dit ben jij als IT Synergy ICT trainee
Collega's geven elkaar een high five tijdens tafelvoetbal

Werken en leren in ICT

Werken en leren in de ICT komt steeds vaker voor en is een ideale manier om uit te zoeken wat voor ICT’er jij nou precies bent. Wij bieden de ruimte om verschillende ICT functies uit te oefenen en zo te specialiseren in een bepaalde richting. Zo zorgen we dat jij écht gelukkig bent met wat je doet en tegelijkertijd constant blijft groeien.

Dit geldt niet alleen voor startende ICT’ers, maar ook wanneer je wel al ervaring hebt en een compleet nieuwe richting op wil. We begrijpen als ICT bedrijf dat er dan ruimte nodig is voor nieuwe opleidingen en/of ervaringen. Deze ruimte bieden wij graag. Zo werken we samen aan een mooie toekomst voor jou en onze organisatie.

Meer weten over werken bij IT Synergy?
Bel of app met onze recruiter!
Dit is misschien ook wat voor jou!
Academy emoji
Bekijk alles in onze academy

In de IT Synergy Academy vind je de leukste blog artikelen, handigste handleidingen en toffe klantcases over onze diensten, Microsoft 365, VoIP telefonie en de laatste ICT trends. Allemaal gratis te bekijken of downloaden, wel zo handig!

Microsoft Copilot in Excel
Microsoft Copilot in Word
Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter!
We beantwoorden je vraag binnen 1 werkdag
Plan vrijblijvend een afspraak in
en kom in contact met Koen
Klantcase
Hoe HefGroep-KindeRdam
naar de cloud ging