AI Masterclass over ChatGPT en productiviteit voor bedrijven

Picture of Jessy van Buren
Jessy van Buren

2 oktober 2023

Inhoudsopgave

Vorige week organiseerden we voor onze relaties samen met Louvels.dev & Refreshworks  een AI Masterclass in de Van Nelle Fabriek. 

Ebel Slijp begeleidde de masterclass en nam iedereen gepassioneerd mee in wat AI nou precies is, de voor- en nadelen ervan en wat AI toepassingen kunnen betekenen voor productiviteit & automatisering in organisaties.

Het was een super geslaagde middag met veel nieuwe insights, praktische oefeningen in ChatGPT en een mooie use case over AI-implementatie op de IT servicedesk van IT Synergy 🤖

Het was superleuk om met partners uit verschillende branches naar de mogelijkheden van AI te kijken. Wij kijken nu al uit naar een volgende masterclass.

Leerdoelen van de masterclass

AI masterclass bij IT Synergy groep

Enkele reviews van de masterclass

“Deze masterclass AI is een must voor iedereen. Kennis van AI is zeer relevant en ook er zelf mee aan de slag te gaan. De trainers nemen je op excellente wijze mee in theorie maar vooral ook praktijk en noviteiten. De inzichten uit de masterclass bevestigen de vele business opportunities die geen enkel bedrijf kan missen. AI zal businessmodellen op zijn kop zetten.” 

“Interactieve en leerzame masterclass om kennis te maken met AI.”

“De masterclass geeft een bijzonder heldere kijk op de mogelijkheden van AI in het bedrijfsleven. De toepassingen, risico’s, en andere relevante elementen komen allen glashelder aan bod en sturen je naar huis met zeer veel stof tot nadenken, ontzettend bedankt!”

AI masterclass borrel bij IT Synergy

Wil je ook weten hoe je AI praktisch kunt implementeren binnen jouw organisatie om:

✅  Herhalend werk te automatiseren
✅  Kosten te besparen
✅  Én productiever te kunnen werken

Stuur een mailtje naar info@louvels.dev of bel via 010 2004772💡

Dit is misschien ook wat voor jou!
Academy emoji
Bekijk alles in onze academy

In de IT Synergy Academy vind je de leukste blog artikelen, handigste handleidingen en toffe klantcases over onze diensten, Microsoft 365, VoIP telefonie en de laatste ICT trends. Allemaal gratis te bekijken of downloaden, wel zo handig!

Microsoft Copilot in Excel
Microsoft Copilot in Word
Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter!
We beantwoorden je vraag binnen 1 werkdag
Plan vrijblijvend een afspraak in
en kom in contact met Koen
Klantcase
Hoe HefGroep-KindeRdam
naar de cloud ging